Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Den starka och fria sändningen intervjuar dr Trozzi

Vi presenterar Will Dove från Kanada Strong & Free

Introduktion

Dr Mark Trozzi är akutläkare med 25 års erfarenhet och har mycket goda kunskaper om Covids mRNA-genbehandlingar som felaktigt marknadsförs som "vacciner".

Dr Trozzi avslöjar hur läkemedelsföretagen har konstruerat dessa injektioner så att de får värdkroppen att producera varianter, samtidigt som de lämnar dem och andra som har fått sprutan sårbara för dessa varianter.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska