Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr. Paul Alexander räddar barn

"Ge aldrig dina barn dessa "vacciner" i famnen."

Introduktion

Dr Paul E. Alexander var Trump Administration HHS Expert, Världshälsoorganisationen och Pan American Health Organization peer-reviewed utgivare av tidig behandling COVID behandling och går med Stew för att diskutera push för jab, inklusive Trumps ståndpunkt att alla "bör få vaccinet".

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska