Dr. Paul Alexander räddar barn

"Ge aldrig dina barn dessa "vacciner" i famnen."

Introduktion

Dr Paul E. Alexander var Trump Administration HHS Expert, Världshälsoorganisationen och Pan American Health Organization peer-reviewed utgivare av tidig behandling COVID behandling och går med Stew för att diskutera push för jab, inklusive Trumps ståndpunkt att alla "bör få vaccinet".

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska