Ett öppet brev till de ovaccinerade

Författat av: Angela Durante PhD, Denis Rancourt PhD, Claus Rinner PhD, Laurent Leduc PhD, Donald Welsh PhD, John Zwaagstra PhD, Jan Vrbik PhD, Valentina Capurri PhD

Ett öppet brev till de ovaccinerade

Du är inte ensam! Den 28 juli 2021 hade 29% av kanadensarna inte fått något COVID-19-vaccin, och ytterligare 14% hade fått en spruta. I USA och i Europeiska unionen är mindre än hälften av befolkningen fullt vaccinerad, och även i Israel, "världens laboratorium" enligt Pfizer, är en tredjedel av befolkningen helt ovaccinerad. Politiker och media har intagit en enhetlig hållning och gjort de ovaccinerade till syndabockar för de problem som uppstått efter arton månader av skrämselpropaganda och nedstängningar. Det är dags att ställa saker och ting till rätta.

Det är helt rimligt och legitimt att Säg nej till otillräckligt testade vacciner. som det inte finns någon tillförlitlig vetenskap för. Du har rätt att ta förmyndarskap över din kropp och att vägra medicinsk behandling om du anser det lämpligt. Du har rätt att säga nej till en kränkning av din värdighet, din integritet och din kroppsliga autonomi. Det är din kropp och du har rätt att välja. Du har rätt att kämpa för dina barn mot deras massvaccinering i skolan.

Ni har rätt att ifrågasätta om ett fritt och informerat samtycke överhuvudtaget är möjligt. under rådande omständigheter. Långsiktiga effekter är okända. Transgenerationella effekter är okända. Vaccininducerad avreglering av den naturliga immuniteten är okänd. Potentiell skada är okänd eftersom rapporteringen av biverkningar är försenad, ofullständig och inkonsekvent mellan olika jurisdiktioner.

Du är måltavla för mainstreammedia, statliga kampanjer för social ingenjörskonst, orättvisa regler och policys, samarbetande arbetsgivare och mobben i sociala medier.

Du får höra att du är problemet och att världen inte kan återgå till det normala om du inte vaccinerar dig.

Du är en ond syndabock i propagandan och utsätts för påtryckningar från andra i din omgivning. Kom ihåg att det inte är något fel på dig.

Du anklagas felaktigt för att vara en fabrik för nya varianter av SARS-CoV-2, trots att ditt naturliga immunsystem enligt ledande forskare genererar immunitet mot flera delar av viruset. Detta främjar ditt skydd mot ett stort antal virusvarianter och upphäver ytterligare spridning till någon annan.

Det är befogat att kräva oberoende peer-reviewed studier som inte finansieras av multinationella läkemedelsföretag. Alla de expertgranskade studierna av kortsiktig säkerhet och kortsiktig effekt har finansierats, organiserats, samordnats och stötts av dessa vinstdrivande företag, och inga av studiens data har offentliggjorts eller gjorts tillgängliga för forskare som inte arbetar för dessa företag.

Du har rätt att ifrågasätta de preliminära resultaten av vaccinförsöken.. De påstådda höga värdena för den relativa effekten bygger på ett litet antal svagt fastställda "infektioner". Studierna var inte heller blinda, där de personer som gav injektionerna visserligen visste eller kunde sluta sig till om de injicerade det experimentella vaccinet eller placebo. Detta är inte en godtagbar vetenskaplig metodik för vaccinförsök.

Ni har rätt i era krav på en mångfald av vetenskapliga åsikter. Precis som i naturen behöver vi en mångkultur av information och tolkningar av den. Och det har vi inte just nu. Att välja att inte ta vaccinet innebär att vi ger utrymme för att förnuft, öppenhet och ansvarsskyldighet ska kunna uppstå. Ni gör rätt i att fråga: "Vad kommer härnäst när vi ger bort makten över våra egna kroppar?".

Låt dig inte skrämmas. Du visar på motståndskraft, integritet och mod. Ni går samman i era samhällen, gör upp planer för att hjälpa varandra och står upp för vetenskaplig ansvarighet och yttrandefrihet, vilket är nödvändigt för att samhället ska kunna blomstra. Vi är bland många som står på er sida.

Angela Durante, doktorand
Denis Rancourt, doktor
Claus Rinner, doktorand
Laurent Leduc, doktor
Donald Welsh, doktor
John Zwaagstra, doktor
Jan Vrbik, doktorand
Valentina Capurri, doktorand

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska