Dr Zelenko talar med israeliska tjänstemän om kampanjen för covidinjektion

En intensiv och upplysande presentation

Introduktion

Dr Zelenko i New York var en av de första läkarna som behandlade patienter med hydroxiklorokin, zink och azitromycin. Hans resultat var exceptionella. Han räddade tusentals liv och banade väg för andra. Om hans anvisningar hade följts skulle liv ha räddats, och hela kovidskandalen skulle ha avslutats snabbt. 
 
Under andra världskriget var det främst judar som föll offer för nazisternas grymma "medicinska experiment". Efter andra världskriget skapades Nürnbergkodexen för medicinska experiment för att förhindra att detta någonsin skulle hända igen. Som vi har diskuterat i vår publikation Läkare Sjuksköterskor Etik och lag De experimentella injektionskampanjerna för kovider är fullständigt kriminella och strider mot alla aspekter av Nürnbergkodexen. Det är därför en stor perversion att Israel för närvarande är det mest missbrukande landet i världen som tvingar på sina medborgare dessa dödliga injektioner. Kanada ligger på en delad andraplats på den andra plats. 

Här talar dr Zelenko med israeliska tjänstemän, däribland hälsovårdsministern. Han är extremt välinformerad, är inte rädd för att ta till sig något och diskuterar allt från medicinsk vetenskap till historia och andlighet. 
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska