Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Covids affärer - avsnitt 5

Avslöja Detla-bedrägeriet med Dr. Dubé, Dr. Trozzi och Dr. Hodkinson

Introduktion

I denna 20-minuters video som spelades in den 12 augusti 2021 talar Dr Sam Dubé med akutläkaren Dr Mark Trozzi och den framstående patologen Dr Roger Hodkinson. Denna evidensbaserade intervju avslöjar den vilseledande informationen och lögnerna i de senaste nyheterna om Deltavarianten som presenteras av mainstream media, många politiker och folkhälsomyndigheter.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska