Dr Trozzi uttalar sig om CPSO:s klagomål mot honom

Intervju med Take Action Canada

Introduktion

Didi Vergados från Take Action Canada intervjuar dr Trozzi om CPSO:s undersökningar mot honom. Trots att han avbröt sin karriär som läkare på akutmottagningen innan han började arbeta som forskare, allmänbildare och aktivist, ansåg CPSO att en tweet med falsk information från en person som han aldrig träffat eller behandlat berättigade deras åtgärder. Trots detta är dr Trozzi modigt engagerad i att fortsätta sitt påverkansarbete eftersom han tror på högre lagar och värderar sitt lands välbefinnande högre än personlig bekvämlighet.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska