Dr Mark Trozzi

"Riskerar allt: läkare avslöjar sanningen i frontlinjen"

Introduktion

"I den här intervjun med Dr. Mark Trozzi diskuterar vi sanningen bakom Covid-skräckberättelsen som media oavbrutet har presenterat de senaste 18 månaderna. Dr. Trozzi, en erfaren akutläkare från Ontario, är känd för att ha gått ut i offentligheten för att avslöja olikheten mellan hans erfarenheter i första linjen och den berättelse som sprids i media om Covid-"fall", överkapacitet på intensivvårdsavdelningar och dödlighet i samband med Covid. Följ med oss när vi diskuterar gripande frågor kring denna diskrepans mellan medierapportering och verkligheten i första linjen, liksom det exempellösa förtrycket av den vetenskapliga dialogen och förföljelsen av etiska kanadensiska läkare som talar ut. Hur kommer detta att påverka läkarkårens trovärdighet och den allmänna säkerheten framöver?"

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska