Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Covids affärsverksamhet - avsnitt 2

Varför är covidbehandlingar så dyra?

Introduktion

I den här videon berättar dr Mark Trozzi de senaste nyheterna om varför Röda korset inte tar emot blod från vaccinerade under vissa omständigheter. (Se hela historien i vår kommande video Canadian Doctors Speak Out Ep. 2). Dr Trozzi berättar också varför dagens Covid-behandlingar här i Kanada är så dyra, ibland upp till $3100 per behandlingskurs jämfört med $80 för en effektivare behandling med det icke märkta läkemedlet Ivermectin. Du kommer också att få höra varför framtida behandlingar med ett läkemedel som Merck håller på att utveckla kommer att bli oerhört mycket dyrare - upp till $800 USD per behandlingskurs på grund av att den amerikanska regeringen just har ingått ett avtal med Merck om 1,2 miljarder dollar för att köpa deras nya läkemedel Molnupiravir, som redan har misslyckats i sjukhusstudier.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska