Dr Mark Trozzi

Covids affärsverksamhet - avsnitt 2

Varför är covidbehandlingar så dyra?

Introduktion

I den här videon berättar dr Mark Trozzi de senaste nyheterna om varför Röda korset inte tar emot blod från vaccinerade under vissa omständigheter. (Se hela historien i vår kommande video Canadian Doctors Speak Out Ep. 2). Dr Trozzi berättar också varför dagens Covid-behandlingar här i Kanada är så dyra, ibland upp till $3100 per behandlingskurs jämfört med $80 för en effektivare behandling med det icke märkta läkemedlet Ivermectin. Du kommer också att få höra varför framtida behandlingar med ett läkemedel som Merck håller på att utveckla kommer att bli oerhört mycket dyrare - upp till $800 USD per behandlingskurs på grund av att den amerikanska regeringen just har ingått ett avtal med Merck om 1,2 miljarder dollar för att köpa deras nya läkemedel Molnupiravir, som redan har misslyckats i sjukhusstudier.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska