Dr Mark Trozzi

Vetenskapen bakom Covid-"vacciner" och varför de är så farliga

Dr Trozzi intervjuas i Take Action Canada

Introduktion

I USA orsakade Covid-"vacciner" fler dödsfall på fyra och en halv månad än alla vacciner tillsammans under de senaste 17 åren. I den här intervjun kommer dr Mark Trozzi att förklara vetenskapen bakom vad hans banbrytande forskning har visat oss om hur och varför dessa vacciner lemlästar och dödar människor. Dr Trozzi är både motiverad och har en känsla av att det är brådskande att få ut denna information eftersom Big Pharma, WHO och deras politiska agenter runt om i världen nu har vänt kampanjen mot barn. Trots att covidviruset utgör ungefär noll risk för barn och unga vuxna, och trots att injektionerna visar sig vara mycket farliga, injiceras nu barn i stor skala samtidigt som regeringarna förnekar deras föräldrar rätten att protestera.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska