Hur farliga är Covid-"vacciner"?

En grundlig undersökning av vetenskapen bakom de Covid-"vacciner" som används i västvärlden.

Introduktion

Relevanta publikationer av Dr. Trozzi

Detta är INTE ett vaccin 🔗

I en tidigare artikel och video har vi identifierat att de injektioner som marknadsförs och till och med tvingas på människor inte är vacciner.

Läkare Sjuksköterskor Etik och lag 🔗

I en tidigare artikel och video har vi konstaterat att de injektioner som marknadsförs och till och med tvingas på människor inte är vacciner.

Om siffror

Nu när dessa injektioner har givits till offer över hela världen ser vi förödande resultat. I USA orsakade Covid-"vacciner" fler dödsfall på fyra och en halv månad än vad alla vacciner tillsammans har orsakat under de senaste 17 åren. (Se figur 1). Även om man bara tittar på Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) data finner vi att bara de första fem månaderna under 2021 genererade 5 till 19 gånger fler data om biverkningar av vacciner än de föregående månaderna. hela år (Se figur 2). Här är länken till de statliga VAERS-uppgifterna: https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

Statistik för Covid

Runt om i världen har sjukdomar och dödsfall följt på injektionskampanjerna med "vaccin". Som vi kommer att undersöka är många av de tidiga biverkningarna av injektionerna likartade med kovid och rapporteras som fler kovidfall. Detta är inte förvånande med tanke på att dödsfall av många olika orsaker under de senaste ett och ett halvt åren har framställts felaktigt för allmänheten som dödsfall på grund av kovid, för att stärka de många aspekterna av det kriminella kovidföretaget, inklusive injektionerna. Här är en tidigare Trozzi-publikation som behandlar detta ämne: https://drtrozzi.com/2021/03/how-is-this-a-pandemic/

Dödsstatistik från 42 länder efter införandet av injektioner

Att injicera barn...

Nu har Big Pharma, WHO och deras politiska agenter runt om i världen vänt kampanjen mot barn. Trots att covid-viruset utgör ungefär noll risk för barn och unga vuxna, och trots att injektionerna visar sig vara mycket farliga, injiceras nu barn i stor skala medan regeringarna förnekar deras föräldrar rätten att protestera.
Experter förklarar varför vaccin mot Covid-19 är onödigt och farligt: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

Läkare och föräldrar stämmer statliga myndigheter på grund av detta: https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/doctors-parents-sue-hhs-over-covid-19-vaccine….

"Vi har aldrig sett den här nivån av biverkningar för något vaccin utan att FDA har vidtagit åtgärder", säger Angelina Farella, barnläkare och chef för America's Frontline Doctors, i ett uttalande. "Rotavirusvaccinet drogs tillbaka på grund av 15 fall av icke-dödliga biverkningar och svininfluensavaccinet drogs tillbaka på grund av 25 dödsfall. Men nu, enligt CDC:s egna uppgifter, ser vi en 12 000-procentig ökning av dödsfall med dessa vacciner och de pratar fortfarande om att ge detta till våra barn."

Vid någon tidpunkt måste vi normala människor börja undra: "Är detta avsett att skada oss, och varför tvingas det på oss?"
Mycket trovärdiga forskare, läkare och akademiker använder termer som "biovapen" för att beskriva dessa injektioner. Experter beskriver covid-kampanjen med termer som: "folkmord, eugenik och befolkningsminskning". "

Här har fem mycket kvalificerade medicinska experter en djupgående diskussion om de experimentella injektionernas lämplighet som biologiska vapen:

Global avfolkning?

De flesta av oss har svårt att förstå detta. Finns det mäktiga och inflytelserika personer som skulle överväga eller planera en sådan djävulsk plan? Den läsare som är väl insatt i geopolitik och känner till Bilderberggruppen kommer att finna detta citat från 1981 som många tillskriver Bilderbergmedlemmen Jacques Attali. Attali var rådgivare åt president François Mitterrand från 1981 till 1991 och var den första chefen för Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling 1991.

" Framtiden kommer att handla om att hitta ett sätt att minska befolkningen. Vi börjar med de gamla, för så snart de överstiger 60-65 år lever människor längre än de producerar och det kostar samhället dyrt. Sedan de svaga, sedan de odugliga som inte hjälper samhället eftersom det alltid kommer att finnas fler av dem, och framför allt, i slutändan, de dumma. Eutanasi riktar sig till dessa grupper; Eutanasi måste vara ett viktigt verktyg i våra framtida samhällen, i alla fall. Naturligtvis kommer vi inte att kunna avrätta människor eller bygga läger. Vi gör oss av med dem genom att få dem att tro att det är för deras eget bästa. Överbefolkning, och mestadels onödig, är något som är alltför kostsamt ekonomiskt. Även socialt sett är det mycket bättre när den mänskliga maskinen kommer till ett abrupt stopp än när den gradvis försämras. Vi kommer inte heller att kunna testa miljontals och åter miljontals människor för att deras intelligens, det kan du ge dig på! Vi kommer att hitta eller orsaka något a pandemi som drabbar vissa människor, en verklig ekonomisk kris eller inte, en virus som drabbar de gamla eller de feta, det spelar ingen roll, de svaga kommer att de svaga kommer att ge efter för det, de rädda och dumma kommer att tro på det och söka behandling. Vi kommer att ha sett till att behandlingen finns på plats, behandling som kommer att vara lösningen. Urvalet av idioter då tar hand om sig själv: Du går själv till slakt."

Här finns en lista över Bilderbergmedlemmar där Jacques Attali från Frankrike ingår: https://newmillenniumexplorer.wordpress.com/2010/06/18/bilderberg-group-members-list/

Två berömda marionettspelare

För det första har Bill Gates en personlig och familjehistoria av eugenisk filosofi; en strävan att, trots sitt eget enorma koldioxidavtryck, minska de globala koldioxidutsläppen genom att minska världens befolkning, och kampanjer runt om i världen som främjar skada mot oss genom många aspekter av det kriminella covidföretaget, inklusive injektioner.

Möt Bill Gates: https://www.bitchute.com/video/DSvhPnUgyz8/

För det andra har Anthony Fauci blivit berömd för att han ledde den officiella regeringens svar på kovider i USA. Han är en läkare, forskare och immunolog som är chef för USA:s National Institute of Allergy and Infectious Diseases och chefsmedicinsk rådgivare till presidenten. Han har utnyttjat sin ställning för att säkerställa finansieringen av forskning om "funktionsvinster". Forskningen om funktionsförbättring innebär att man gör virus farligare.

Här är en video av Dr. Steve Turley som avslöjar detta: https://www.bitchute.com/video/IM14wkkUoBI/

Här är en intressant debatt mellan senator Dr. Rand Paul och Anthony Fauci: https://www.bitchute.com/video/OGeusITiZjYT/

Slut på introduktionen. Kan detta vara biologiska vapen?

Efter hundratals timmars forskning om covid-"vacciner" och många djupgående diskussioner med andra medicinska experter vill jag dela med mig av mer vetenskaplig information om dessa injektioner. Är det rimligt att överväga frågan: "Är dessa injektioner biovapen?" Det vill säga "är de faktiskt avsedda att skada eller döda oss?". Känn dig välkommen att diskutera denna fråga med andra i kommentarsfältet nedan.

Att titta på vetenskapen

Efter hundratals timmars forskning om covid-"vacciner" och många djupgående diskussioner med andra medicinska experter vill jag dela med mig av mer vetenskaplig information om dessa injektioner. Är det rimligt att överväga frågan: "Är dessa injektioner biovapen?" Det vill säga "är de faktiskt avsedda att skada eller döda oss?". Känn dig välkommen att diskutera denna fråga med andra i kommentarsfältet nedan.

Saker i injektionerna

 • Patenterat modifierat genetiskt material från virus: messenger-RNA eller dubbelsträngat DNA. som kodar för ett spikglykoprotein som liknar SGP i coronaviruset. Moderna och Pfizer innehåller budbärar-RNA, medan Astrazeneca och Johnson and Johnson innehåller DNA. 
 • a) Moderna och Pfizer: Lipidnanopartiklar. som är de trojanska hästar som för in de patenterade modifierade virusgenerna i form av messenger RNA i de mänskliga försökspersonernas celler, och som till och med får dem att passera blod-hjärnbarriären och in i hjärncellerna.
  b) Astezenica och Johnson and Johnson: använder DNA i stället för mRNA och en annan trojansk häst som är en adenovirus modifierade för att leverera de patenterade modifierade virusgenerna till de mänskliga försökspersonernas celler. (Dessa orsakar mer blodpropp än injektioner av nanopartikeltyp, åtminstone inledningsvis).
  c) Novavax: spikglykoprotein och ett protein adjuvans.. (används inte och diskuteras endast i liten utsträckning här).
 • Polyetylenglykol. Nanopartiklar från Moderna och Pfizer innehåller olika lipider, bland annat kolesterol och polyetylenglykol (en polymer av etylenglykol, som finns i frostskyddsmedel för bilar). Detta rapporteras vara nödvändigt för lipidkapslarnas trojaniska effekt. Vissa människor har negativa immunreaktioner på PEG-cyklade nanobiofarmaceutiska produkter, vilket innebär anti-PEG-antikroppar.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32745496/
 • En påstådd men inte bekräftad ingrediens i vissa av Pfizers injektioner kan vara mNeonGreen. Det pågår ett domstolsförfarande där Allele Biotechnology and Pharmaceuticals, Inc. anklagar Pfizer för att göra intrång i patentet på mNeonGreen, en bioluminescerande markör som de hävdar att Pfizer har inkluderat i deras injektioner. I sitt klagomål från oktober 2020 anklagar de Pfizer för att göra intrång i Alleles amerikanska patent som täcker just denna "tagg" som används för att spåra vaccin i patientens blod. https://www.ipwatchdog.com/2021/02/12/pfizer-rejects-accusations-infringed-covid-19-vaccine-assay-technology/id=129974/
 • Mystiska ingredienser? Vi vet inte vad som finns i injektionerna som gör att magneter fastnar på injektionsställena och som i sig själva uppvisar en magnetisk polaritet. https://www.bitchute.com/video/ckuA6w9r13zD/
 • Olika andra enkla kemikalier och konserveringsmedel.  

Saker som kroppen gör som svar på injektionerna

Messenger RNA

När det gäller Oxford-Astrazenecas och Johnson & Johnsons "vacciner" som innehåller DNA, måste detta DNA ta sig in i cellernas kärnor och där transkriberas för att producera ett budbärar-RNA. Pfizers och Modernas injektioner börjar med budbärar-RNA.

Spike glykoprotein

Det patenterade proteinet med två underenheter, som kallas ett modifierat coronavirus spikglykoprotein, produceras och utsöndras av försökspersonernas celler, baserat på det patenterade virus-DNA:t och messenger-RNA:t. (Undantag Novovax som innehåller spikglykoproteinet direkt). Denna onaturliga SGP förekommer i patienternas cirkulation inom några dagar efter den första injektionen. Timing efter mRNA-injektionerna: båda underenheterna av Spike-glykoproteinerna dyker upp i plasma inom ett dygn, når sin topp efter fem dagar och kan inte påvisas i blodet efter 14 dagar (men det betyder inte att den är frånvarande i många mänskliga vävnader där den producerades).

Antikroppar

Flera antikroppar som tillverkas av försökspersonernas immunsystem som svar på det patenterade främmande spikglykoproteinet, som produceras av försökspersonernas egna celler. Antikroppar som produceras som svar på SGP ökar i blodomloppet inom 1-2 veckor efter injektionerna och kvarstår i minst två månader. Dessa onaturliga antikroppar är mycket specifika och fungerar därför inte ens för vissa subtila varianter av det patenterade coronaviruset SARS CoV2. Jämför detta med naturlig immunitet som täcker ett brett spektrum av mycket olika coronavirus. Tyvärr undertrycker den stora mängden onaturliga mycket specifika antikroppar de naturliga ospecifika antikropparna. Detta gör att personen är öppen och oskyddad mot många coronavirus och subtila varianter.

Relevant fysiologi

ACE2-receptorer

ACE2-receptorerna på mänskliga celler är de platser där glykoproteinerna med spikarna fäster. När det gäller ett intakt virus sker fusionen efter denna fastsättning och virusinnehållet kommer in i cellerna. När det gäller enbart den konstgjorda SGP:n är fästet vid receptorn mycket starkare och skapar cellsignalering som påverkar cellen. Detta inkluderar "nedreglering" eller minskning av antalet ACE2-receptorer. Cellerna lider av detta eftersom ACE2-receptorer i allmänhet har viktiga hälsosamma funktioner.
Även om praktiskt taget alla mänskliga vävnader har det genetiska materialet och mRNA för ACE2-receptorerna, uttrycker vissa vävnader dessa gener och har betydande ACE2-receptorer på sina cellytor. Här finns en bra artikel om detta:
Vävnadsdistribution av ACE2-protein, den funktionella receptorn för SARS-coronavirus. Ett första steg i förståelsen av SARS-patogenesen https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15141377/
Här är ett viktigt utdrag: "...lokalisering av ACE2-protein i olika mänskliga organ (mun- och nässlemhinna, nasofarynx, lunga, mage, tunntarm, tjocktarm, hud, lymfkörtlar, thymus, benmärg, mjälte, lever, njure och hjärna). Det mest anmärkningsvärda fyndet var ytuttrycket av ACE2-protein på lungornas alveolära epitelceller och enterocyter i tunntarmen. Dessutom fanns ACE2 i arteriella och venösa endotelceller och arteriella glatta muskelceller i alla undersökta organ.
Dessutom binder den injektionsinducerade modifierade SGP tio till tjugo gånger så starkt till ACE2-receptorerna som den naturliga virus-SGP. Endast SGP kan orsaka sjukdomsprocesser i någon eller alla dessa vävnader."

Icke-specifika naturliga antikroppar

Icke-specifika naturliga antikroppar. De ger en bred och varierad immunitet mot många coronavirus och varianter, men de undertrycks av de onaturliga mycket specifika antikroppar som produceras som svar på mRNA-injektion inducerade spikglykoproteiner.

Dr Geert Vanden Bossche, DMV, PHD, förklarar denna fara i ett öppet brev till WHO den 12 mars 2021:

Sätt som injektionerna orsakar skada

Omedelbara biverkningar

 Omedelbara biverkningar kan vara allergiska reaktioner mot en eller flera ingredienser i injektionerna. Detta har inneburit anafylaxi (allvarlig, potentiellt dödlig allergisk reaktion) i en fem gånger högre frekvens än för de flesta vacciner: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33558825/

Spike glykoprotein har direkta effekter

Spikglykoprotein har direkta effekter på olika vävnader som innehåller ACE2-receptorer: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/1/36/html

ACE2-receptorer finns på ytan av cellerna i endotelväggarna i alla små blodkärl i kroppen, i de glatta musklerna i alla artärer och i vävnader i mun- och nässlemhinnan, nasofarynx, lungor, mage, tunntarm, tjocktarm, hud, lymfkörtlar, thymus, benmärg, mjälte, lever, njure och hjärna.
Det modifierade spikeglykoproteinet binder till ACE2-receptorerna tio till tjugo gånger starkare än coronavirus naturliga SGP.
Spike glykoprotein orsakar i sig självt skador på lungor och blodkärl:
https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/
Hamstrar som exponeras för enbart inandat spikprotein utan virus utvecklar lungsjukdom. Upptäckten av detta och dess mekanism beskrivs i denna vetenskapliga artikel. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 (SARS-CoV-2 Spike Protein försämrar endotelfunktionen via nedreglering av ACE 2)
Här är ett viktigt utdrag:
Infektionen med SARS-CoV-2 (severe acute respiratory syndrome coronavirus 2) bygger på att S-proteinet (Spike glykoprotein) binder sig till ACE (angiotensin-converting enzyme) 2 i värdcellerna. Vaskulärt endotel kan infekteras av SARS-CoV-2, vilket utlöser mitokondriell produktion av reaktiva syrearter och glykolytisk förskjutning. Paradoxalt nog är ACE2 skyddande i det kardiovaskulära systemet, och SARS-CoV-1 S-protein främjar lungskador genom att minska nivån av ACE2 i de infekterade lungorna. I den aktuella studien visar vi att S-protein ensamt kan skada vaskulära endotelceller (EC) genom att nedreglera ACE2 och följaktligen hämma mitokondriefunktionen.

Hur injektionerna leder till både blodpropp och blödning är inte helt klarlagt och kan involvera flera faktorer, inklusive direkta effekter av SGP och antikropparna.
En av orsaksmekanismerna är skador på slemhinnan i små blodkärl som kan uppstå på grund av viruset eller enbart på grund av spikglykoproteinet. Skador på endotelet (blodkärlens inre skikt) leder bland annat till att blodproppar bildas.
Trombocyter, som är viktiga för blodkoagulationen, påverkas också kraftigt av de giftiga spikglykoproteinerna.
En annan mekanism som orsakar blodkoagulationsstörningar verkar uppstå på grund av interaktioner mellan de antikroppar som kroppen producerar som svar på injektionerna och offrens blodplättar. Detta förstärks ytterligare av EDTA (ett järn- och kalciumbindande eller "kelatbildande" medel) som finns i Astrazenica-injektionen. I dessa fall kan blodkoagulationen förbruka enorma mängder blodplättar, så att offret samtidigt får ofta dödliga blodproppar, samtidigt som det är sårbart för blödningar på andra ställen på grund av trombocytbrist. Även om blodproppsbiverkan verkar värre med Astrazenica-injektionen, förekommer den även med de andra. Blodpropp kan vara den underliggande patologin i: hjärtattacker, stroke, dödliga blodproppar i lungorna samt mikroskopiska blodproppar i lungorna som kan efterlikna lunginflammation och feldiagnostiseras som en Covid-infektion, venös trombos, förödande omfattande blodproppar i hjärnans stora venösa bihålor samt många andra symtom som huvudvärk, illamående, kräkningar och hematomliknande "utslag" över hela kroppen, som kan tyda på trombos (blodpropp) och andra allvarliga abnormiteter.

Referenser:

https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210422/scientists-find-how-astrazeneca-vaccine-causes-clots https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine-ema-finds-possible-link-very-rare-cases-unusual-blood-clots-low-blood

Förutom blodkoagulationsstörningar har många av injektionspersonerna utvecklat blödningsstörningar, inklusive onormal och postmenopausal vaginal blödning, näsblödning och förödande blödningar i hjärnan.
https://govbanknotes.wordpress.com/2021/02/18/young-nurse-suffers-from-hemorrhage-and-brain-swelling-after-second-dose-of-pfizers-covid-19-vaccine/
https://www.foxnews.com/health/woman-in-japan-dies-of-brain-hemorrhage-after-receiving-covid-19-vaccine-no-link-to-jab-determined

Se detta citat från artikeln "Experts explain why vaccines against Covid-19 are unnecessary and dangerous" från Doctors for Covid Ethics: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true
I motsats till påståendena om att blodsjukdomar efter vaccinering är "sällsynta" kan många vanliga vaccinbiverkningar (huvudvärk, illamående, kräkningar och hematomliknande utslag över hela kroppen) tyda på trombos och andra allvarliga avvikelser. Dessutom kan vaccininducerade diffusa mikrotromboser i lungorna efterlikna lunginflammation och felaktigt diagnostiseras som COVID-19. De blodproppshändelser som för närvarande uppmärksammas i media är sannolikt bara "toppen av ett stort isberg" [34] - Vaccinerna är inte säkra.

Onormal livmoderblödning hos kvinnor kan inte bara bero på effekter av SGP och antikroppar på blodet och små blodkärl, utan också på effekter på hormoner och livmodervävnader som har proteiner som kallas Syncytin-1, som har vissa likheter med SGP och som därför kan skadas av de onaturligt framkallade antikropparna (en autoimmun effekt). Vissa oroar sig för att detta kan framkalla en autoimmun sjukdom hos kvinnor så att de blir steriliserade permanent. Det krävs mer forskning, men vilken vettig kvinna skulle frivilligt ställa upp på detta experiment?
https://newsrescue.com/doctors-former-pfizer-respiratory-vp-chief-scientific-advisor-file-petition-covid-vaccine-could-be-linked-to-infertility/
LÄKARE, INKLUSIVE TIDIGARE VICE VD FÖR ANDNINGSVÅRDEN OCH VETENSKAPLIG CHEFSRÅDGIVARE FRÅN PFIZER, LÄMNAR IN EN PETITION - COVID-VACCIN KAN VARA KOPPLAT TILL INFERTILITET.
https://fromthetrenchesworldreport.com/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/277390

Avskiljning av glykoprotein från spik

Spike glykoprotein Spridning av injektionspersoner, vilket gör andra sjuka.
Flera biverkningar, inklusive blödningar, har också inträffat hos kontakter till "vaccinerade" personer som inte själva har fått injektionerna. Detta beror med största sannolikhet på att SGP:erna har avgivits från de vaccinerade personerna och sedan smittat och påverkat deras familj eller kontakter som annars skulle ha varit oskadda. Detta har inneburit bl.a. näsblödningar hos barn till de injicerade och vaginala blödningar hos makar till de injicerade.
Detta innebär en annan tråkig och överraskande möjlighet, nämligen att människor som har injicerats med dessa vacciner kan vara de "nya spetälska" och utgöra en hälsorisk för friska människor som inte har injicerats och som är i kontakt med dem.
COVID-vaccinerade personer kan "avlägsna" spikproteiner och skada ovaccinerade personer
https://christiansfortruth.com/confirmed-covid-vaccinated-people-can-shed-spike-proteins-and-harm-the-unvaccinated/
Se sidan 69 i Pfizers eget dokument: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf
https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated

https://thenewamerican.com/covid-vaccine-shedding-hurting-unvaxed-dr-lee-merritt-explains/ COVID Vaccine Shedding skadar obehandlat vaccin? Dr Lee Merritt förklarar
I den här intervjun med Alex Newman, chefredaktör för The New American Magazine, ger den berömda före detta militärläkaren och biovapenexperten Dr Lee Merritt sina tankar om de senaste påståendena om att vaccinerade personer kan "sprida" spikproteiner eller något annat som skadar ovaccinerade människor - särskilt kvinnor.

Auto-immuna sjukdomar

Autoimmuna sjukdomar är sjukdomar där immunförsvaret angriper en del av den egna vävnaden. Klassiska exempel på detta är reumatoid artrit, där patienterna bildar antikroppar och ett immunsvar mot sitt eget brosk, och Guillain-Barre, en sjukdom där patientens immunsystem angriper sina egna nerver. Autoimmun sjukdom är alltid en risk vid vaccininducerade immunsvar, och Guillain-Barre är en av de vanligaste biverkningarna. Covid-genoterapin uppvisar dock en förhöjd nivå och ett förhöjt spektrum för eventuell autoimmun sjukdom. Injektionspersonernas celler är själva producenter av det modifierade virala spikglykoproteinet som deras kropp producerar antikroppar mot. Det finns därför en allvarlig risk för att antikropparna kommer att rikta sig mot försökspersonernas många SGP-producerande vävnader. Detta medför en ny risk för autoimmun sjukdom som omfattar många vävnader och organ. Vissa mänskliga vävnader innehåller dessutom celler som liknar SGP. Detta ger ännu större risk för autoimmun sjukdom. Ett exempel på detta är Syncytin-1, ett viktigt protein i reproduktionsvävnad. Detta diskuteras senare i denna artikel när det gäller risken för infertilitet.

Undertryckande av naturliga ospecifika antikroppar

Undertryckande av naturliga ospecifika antikroppar som skyddar mot många olika virus, inklusive många coronavirus. Som redan nämnts ovan är de injektionsframkallande antikropparna mycket specifika och riktar sig endast mot ett smalt spektrum av coronavirus. Injektionerna förväntas därför leda till att försökspersonerna saknar sina ospecifika antikroppar och en robust naturlig immunitet mot en mängd olika virusinfektioner. Detta innebär att de injicerade försökspersonerna är mer sårbara för många coronavirus och nya varianter. Se Geert Vanden Bossches öppna brev till WHO: 

https://fos-sa.org/2021/03/12/open-letter-to-the-who-immediately-halt-all-covid-19-mass-vaccinations-geert-vanden-bossche-dmv-phd/

Antikroppsberoende förstärkning av sjukdom

COVID-19-vacciner som är utformade för att framkalla neutraliserande antikroppar kan göra mottagare av vaccinet känsliga för allvarligare sjukdom än om de inte hade vaccinerats. Tänk på experimenten från 2012 med flera olika experimentella coronavirusvacciner mot SARS C0V1 på djur. Vaccinerna resulterade visserligen i att djuren producerade antikroppar mot coronaviruset, men när de utsattes för det verkliga coronaviruset utvecklade de en mycket allvarligare sjukdom och hade en mycket högre dödlighet än vad som annars skulle ha inträffat med det i allmänhet icke-dödliga coronaviruset.
Immunisering med vaccin mot SARS-coronavirus leder till pulmonell immunopatologi vid utmaning med SARS-viruset https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

Låt oss undersöka hur antikroppsberoende förstärkning, även kallad patogen priming och flera andra namn, fungerar. Neutraliserande antikroppar är antikroppar som ska binda till infektionen, i det här fallet coronaviruset genom dess SGP, och neutralisera viruset så att det inte kan orsaka infektion. Den neutraliserande antikroppen som är knuten till viruset binder sedan också till immunceller som ska ta upp det och sedan förstöra och göra sig av med det. Det finns dock en oro för att antikropparna, precis som alla coronavirusvacciner som tidigare testats på djur, är suboptimala och inte neutraliserar viruset, så i stället hjälper antikropparna till att få in ett livskraftigt virus i immunsystemets celler som ansvarar för fagocytos, där det infekterar dem. När fler celler infekteras producerar de mer av viruset, vilket utlöser fler av dessa suboptimala antikroppar, som får in de livskraftiga virusen i fler immunceller. Det blir snöboll och blir värre efter varje injektion och varje infektion.

Detta kan kompliceras ytterligare av att det finns glykoproteiner av spikeglykoprotein på celler i hela kroppen som producerar dem som svar på mRNA:t i "vaccinet". Oron här är att de antikroppar som produceras antingen som svar på det inducerade immunsvaret eller som utlöses av en framtida coronavirusinfektion kommer att rikta sig mot ens egna celler i hela kroppen. Detta skapar inte bara en stor risk för autoimmuna sjukdomar, utan kan också bidra till en djupgående och diffus inflammation i hela kroppen, vilket bidrar till den antikroppsberoende förstärkningen av coronavirusinfektionen. Detta kommer att ge mycket mer inflammation i hela offrets kropp.

Den djupa inflammationsnivån i hela kroppen beskrivs ibland som en cytokinstorm på grund av alla cytokinininflammatoriska kemikalier som förekommer. Septisk chock och död kan bli följden.
När djuren i experimenten med coronavirusvaccin från 2012 konfronterades med det verkliga coronaviruset drabbades de av mycket allvarligare sjukdomar och höga dödstal. Deras obduktioner avslöjade abnormiteter, bland annat djupgående inflammatoriska förändringar i lungorna, med hög förekomst av en typ av immunceller som kallas "eosinofiler".

Liksom djuren i alla tidigare försök med vaccin mot coronavirus kan "vaccinerna" och de antikroppar som de utlöser göra framtida coronavirusinfektioner mycket allvarligare än de skulle ha varit naturligt, till och med dödliga.
Doctors for Covid Ethics beskriver detta i sin artikel Experts Explain Why Vaccines Against Covid-19 are Unnecessary and Dangerous:
"På grund av immunologisk priming kan risken för koagulation, blödning och andra biverkningar förväntas öka med varje förnyad vaccination och varje mellanliggande exponering för coronavirus. Med tiden, oavsett om det är månader eller år [35], gör detta både vaccination och coronavirus farliga för unga och friska åldersgrupper, för vilka COVID-19 utan vaccination inte utgör någon väsentlig risk."
https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

För mer material om läkare för Covid Ethics: https://doctors4covidethics.org/blog/

Tänk på hur perverst detta scenario är: regeringar, stora läkemedelsföretag och media lurar människor att få en farlig experimentell injektion mot en i princip icke-dödlig förkylning, och dessa människor kommer nu att få svåra och till och med dödliga upplevelser vid framtida förkylningar. Detta är vad som hände med försöksdjuren, och det är därför som vaccin mot coronavirus övergavs.

Liknande antikroppsberoende förstärkning av sjukdomen har setts vid försök med RSV-vacciner på barn med dödliga resultat. https://beforeitsnews.com/agenda-21/2021/01/professor-dolores-cahill-why-people-will-start-dying-a-few-months-after-the-first-mrna-vaccination-2811.html
Observera att detta innebär att människor som injicerats kan drabbas av allvarliga och till och med dödliga sjukdomar under nästa förkylningssäsong. Det är särskilt oroväckande att detta kan komma att missförstås som "covid-19" och driva ännu fler människor till de så kallade vaccinerna, i stället för att driva dem bort som det borde.
Andra termer för antikroppsberoende förstärkning är: Andra begrepp är: "AD Response", "patologisk priming", "immun priming" och "immun super-priming".
PROFESSOR DOLORES CAHILL: VARFÖR MÄNNISKOR KOMMER ATT BÖRJA DÖ NÅGRA MÅNADER EFTER DEN FÖRSTA MRNA-VACCINATIONEN https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/

Obduktioner kan skilja mellan virusinfektion som orsakar andningsinfektion och immunsvar på en kovid som orsakar en diffus immunattack på försökspersonernas vävnader i hela kroppen när de producerar och bär på SGP:n.
Denna risk för antikroppsberoende förstärkning av läkemedlet avslöjas inte för de försökspersoner som injiceras i experimentellt syfte. Detta är ännu en brottslig överträdelse av Nürnbergkodexen i denna globala injektionskampanj. Här drar forskarna slutsatsen att försökspersonerna borde ha fått klart besked om att injektionen kunde förvärra framtida coronavirusinfektioner i stället för att förbättra dem. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/
Här är ett utdrag ur deras slutsatser: "Den specifika och betydande COVID-19-risken för ADE borde ha varit, och borde vara, tydligt och oberoende avslöjad för forskningspersoner som för närvarande deltar i vaccinförsök, liksom för dem som rekryteras till försöken och framtida patienter efter godkännande av vaccinet, för att uppfylla den medicinska etiska standarden för patientens förståelse för informerat samtycke."

Varianter av viruset är ett resultat av vaccinkampanjerna. Antikroppsmedierat urval.

Termen "antikroppsberoende förstärkning" har också använts för att beskriva det fenomen där massadministrering av dessa injektioner utlöser produktionen av mycket specifika antikroppar. Subtila variationer i viruset uppstår för att undvika detta och utlöser därmed utvecklingen av varianter av viruset. En mer exakt och specifik term för detta är "antikroppsmedierat urval". Den nobelprisbelönade virologen Montagnier beskriver vaccinationskampanjerna som ett "oacceptabelt misstag" och förklarar att "det är vaccineringen som orsakar varianterna".
https://www.sify.com/news/mass-vaccination-during-pandemic-historical-blunder-nobel-laureate-news-national-vfzmOvddfbagj.html

Immunosuppression

Det är vanligt att immunförsvaret undertrycks när man reagerar på vacciner. Vi hör ofta talas om människor som blir sjuka till exempel efter att de fått en influensavaccinering. Denna effekt kan förklara de många rapporterna om utbrott av bältros hos försökspersoner efter covidinjektionerna. Bältros är ett allvarligt och smärtsamt utslag som orsakas av aktivering av tidigare vilande varicella zoster-virus i patienternas perifera nervganglier (en plats där nerver från hjärnan kopplas samman med nerver till huden eller andra ändpunkter). 

Studie: Vissa COVID-vacciner kan reaktivera bältros eller herpes zoster

https://fox2now.com/news/national/study-some-covid-vaccines-may-reactivate-shingles-or-herpes-zoster/

Olika neurologiska problem som kan uppstå tidigt

Det finns många rapporter om en mängd olika neurologiska störningar som uppträder dagar till veckor efter injektionerna.
Tänk på Dr Charles Hoff från BC, Kanada, som noterade flera neurologiska störningar hos patienter som fick de experimentella injektionerna. Han gick ut med sin genuina oro och har sedan dess förföljts av regeringen i British Columbia och College of Physicians and Surgeon of British Columbia. Här talar dr Hoff modigt ut: https://www.bitchute.com/video/ZPCQ28sfOxgi/

Olika mekanismer kan spela in när personer utvecklar neurologiska störningar efter covidinjektionerna. Blodproppar i små blodkärl, som beskrivs väl ovan, är sannolikt inblandade i många av dessa stroke-liknande händelser. Eftersom skadorna och blodpropparna uppstår i många små blodkärl kan diagnostiska tester som t.ex. datortomografi inte visa stroke-mönster på samma sätt som när större blodkärl är inblandade. När blodkärlens mikroskopiska blodkärl koagulerar är dock blodtillförseln till hjärncellerna fortfarande avbruten och skadan är verklig.
Nanopartiklar bidrar till neurologiska skador:
Nanopartiklarna med mRNA-cocktailen kan passera blod-hjärnbarriären. Detta är ovanligt och oroande. Vad som händer när hjärnceller har viralt genetiskt material som kodar för spikglykoprotein aktivt i dem är mycket oförutsägbart, men det kan säkert bidra till att förklara så många sjukdomar i centrala nervsystemet och neurologiska sjukdomar som rapporterats efter injektionerna. Man vet inte heller vilken effekt nanopartiklarna i sig själva har i hjärnan, och de kan bidra direkt till de neurologiska störningar som utlöses av dessa injektioner.
Nanopartiklar kan i sig själva ge upphov till nervgift, även genom placentabarriären till ofödda barn. Både injektionspersoner och deras ofödda barn drabbas av skador på hjärncellerna. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29610530/
Nanopartikelforskningen är också mångsidig och omfattar även nanopartiklar som använder elektromagnetiska fenomen för att koppla ihop sig med neuroner (hjärnceller). https://medium.com/the-shadow/nanoparticles-on-my-mind-783403fb17af

https://www.nature.com/articles/s41565-019-0521-z#Abs1 Fjärrstyrd kemomagnetisk modulering av riktade neurala kretsar

Tänk på ett team som finansieras av DARPA vid University of Miami's College of Engineering och som leds av professor Sakhrat Khizroev. De har funnit ett sätt att använda nanopartiklar för att "prata" med hjärnan utan kablar eller implantat. De använder "en ny klass av ultrafina enheter som kallas magnetoelektriska nanopartiklar (MENP)" för att tränga igenom blod-hjärnbarriären... "När MENP:erna väl är inne i hjärnan och placerade bredvid neuronerna kan vi stimulera dem med ett externt magnetfält, och de producerar i sin tur ett elektriskt fält som vi kan tala med, utan att behöva använda ledningar", förklarade professor Khizroev.
DARPA har finansierat detta som en del av programmet Next Generation Non-surgical Neurotechnology (N3) (även känt som BrianSTORMs), vars erkända mål är att "utveckla högpresterande, dubbelriktade gränssnitt mellan hjärna och maskin för funktionsdugliga soldater".
DARPA är Defense Advanced Research Projects Agency. Det är ett forsknings- och utvecklingsorgan inom det amerikanska försvarsdepartementet som ansvarar för utvecklingen av ny teknik som ska användas av militären.
Vissa misstänker att nanopartiklarna i covidinjektionerna underlättar möjligheten att använda 5G för att påverka eller kontrollera försökspersonerna. Det är åtminstone intressant att på många ställen, medan medborgarna satt fängslade i sina hem under de inledande låsningarna, installerades 5G-torn på deras gator.

Prionsjukdom

Förutom de olika neurologiska sjukdomar som vi redan ser hos offren för dessa injektioner finns det en risk för att de utvecklar en annan klass av långsamma och förödande neurologiska sjukdomar som kallas "prionsjukdomar". Prioner är cellulära proteiner som har förändrats till ett sjukdomstillstånd där de felformade proteinerna utlöser samma deformation i andra proteiner. Dessa prionsjukdomar drabbar i allmänhet hjärnan och andra neurologiska vävnader. Under årens lopp leder denna kedjereaktion till att hjärnan långsamt försämras. I mikroskop bildas i allmänhet hål i hjärnvävnaden så att den ser ut som en svamp. Kända prionsjukdomar är Creutzfeldt-Jakobs sjukdom och galna ko-sjukan. Prionsjukdomar har inget botemedel och är alla långsamt framskridande dödliga sjukdomar.

Anledningen till att vi förutser en eventuell prionsjukdom hos de personer som fått injektioner med nanopartiklar som korsar blod-hjärnbarriären är att den genetiska sekvenseringen av det patenterade modifierade messenger-RNA:t i Pfizers injektion avslöjar flera genetiska sekvenser som anses vara riskfyllda för att vissa RNA- och DNA-transporterande proteiner ska veckas till prionkonfigurationer. Det specifikt drabbade RNA-bindande proteinet är TAR, och de DNA-bindande proteinerna är (TDP-43) och Fused in Sarcoma (FUS).
COVID-19 RNA-baserade vacciner och risken för prionsjukdom:
https://principia-scientific.com/covid-19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease/

Kvinnors hälsa, missfall och sterilisering