Intervju med Based Liberty

Att avslöja det kriminella företaget covid

Introduktion

Dr Mark Trozzi, som har lämnat hela sitt liv som akutläkare på grund av moralisk och etisk övertygelse för att tala sanning, kommer till mig för att ge er de kalla, hårda fakta. Vi pratar om allt som rör Covid, som du inte kommer att höra i någon av medierna, och om hur ondskefullt det politiska etablissemanget och det läkemedelsindustriella komplexet verkligen är.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska