Hur kan detta vara en pandemi?

Dr Trozzi undersöker kanadensiska dödsattester och diskuterar hur Covid-19 betraktas som en pandemi.

Kanada: Hur kan detta vara en pandemi?

Om du har forskat om Wuhan-viruset och den globala geopolitiska situationen har du troligen stött på oberoende journalister från hela världen som har tittat på många länders årliga dödsstatistik och lagt märke till något ovanligt. Vad de har upptäckt är att även om länderna har rapporterat att många människor dör av Covid-19 under 2020, har de årliga dödstalen för länderna i allmänhet inte ökat. Detta är förvånande. Vi har inte funnit några nya djupgående botemedel för alla andra saker som människor dör av, t.ex. ålderdom, hjärtsjukdomar, cancer och lungsjukdomar, så om dessa saker fortsätter som vanligt och det finns en ny sak (Covid) som dödar många människor, borde det totalt sett vara fler människor som dör. Om inte, stöder detta observationen att det har skett en stor påtryckning i stora delar av världen för att hävda att Covid-19 är dödsorsaken, när man kan hävda att det var något annat som orsakade döden. Det finns många rapporter som stöder detta, varav några finns på vår webbplats www.drtrozzi.com.

För att visa detta kan man tänka på en person som har rökt två paket cigaretter om dagen i femtio år och utvecklat svår KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom). De är mycket ömtåliga, lever andfådda, behöver många mediciner för att överleva och lever på extra syrgas. Varje andningsutmaning kan dramatiskt förvärra deras tillstånd och till och med påskynda deras död. Det kan handla om inandning av damm eller andra irriterande ämnen, en förkylning eller till och med ett väderomslag. När någon i denna situation dör är dödsorsaken KOL, eller "år av rökning" om man så vill. Dödsorsaken tillskrivs inte damm, en förkylning eller ett väderomslag, även om dessa saker kan ha varit det ordspråkliga "droppen som fick kamelen att bryta ryggen". På senare tid har vi dock på många ställen funnit att en sådan person rapporterats dö av kovid. Detta är ett lindrigt exempel. Det finns många rapporter om dödsfall till följd av cancer, hjärtsjukdomar och till och med fysiska trauman, t.ex. en motorcykelolycka, som registreras som "död på grund av covid-19". Resultatet av detta missbruk av statistiken är att även om samma typiska antal människor dör, registreras fler av dem som dödsfall på grund av covid-19 och färre rapporteras som dödsfall av andra orsaker. Med andra ord flyttas dödsfallen från sin lämpliga och verkliga kategori till den politiska agendans kategori: Covid-19.
Detta framgår inte bara av de många läkare och vårdpersonal som avslöjar trycket på att överdiagnostisera Covid-19 som dödsorsak, utan också av bristen på en ökning av nationernas totala dödstal.

 
Låt oss därför ta en titt på Kanadas årliga statistik över antalet dödsfall och se om det verkligen är fler människor som dör.

Här visas samma siffror i diagramform.

Observationer och jämförelse med den spanska influensan

Antalet dödsfall per tusen invånare i Kanada ökade gradvis från 2012 till 2020 från 6,9 till 7,89. Globalt sett varierar antalet dödsfall per tusen invånare mycket mellan olika länder. Mindre än 2 är mycket lågt och 15 är mycket högt. Livsvillkoren, liksom befolkningens ålder, avgör ett lands antal dödsfall per tusen. Det är fattiga länder med dålig näring, dåliga sanitära förhållanden och andra hårdare utmaningar för överlevnad som har de högsta dödstalen.

Observera att det inte finns någon särskilt stor ökning av antalet dödsfall i Kanada år 2020, trots att "pandemin" började tidigt år 2020. Hur kan detta vara möjligt om en ny superdödlig sjukdom dödar ett stort antal människor? Är det möjligt att vi samtidigt har botat en stor del av de verkliga dödsorsakerna som hjärtsjukdomar, lungsjukdomar och cancer. Det är inte troligt. I verkligheten vet vi att många patienter som behövde behandling för allvarliga sjukdomar som cancer försummades på grund av nedläggningen av sjukhusvården under 2020, och att dödligheten i dessa sjukdomar därför sannolikt ökade.

Om man räknar in Wuhan-viruset och den medicinska försummelsen av allvarliga sjukdomar som cancer på grund av sjukhusnedläggningar, var den totala dödligheten per tusen invånare i Kanada 2020 7,89 och bara 0,23 högre än 2019. Detta är ingen imponerande eller ovanlig förändring; samma siffra ökade med mer, 0,36 år 2015. För att få ett sammanhang kan vi ta hänsyn till den mycket genuina spanska influensapandemin 1918, som ensam dödade cirka 6 av tusen kanadensare.

Så hur motiverade Covid 19 användningen av termen "pandemi"?

När de flesta av oss tänker på en "pandemi" tänker vi på en smittsam sjukdom som sprids långt och brett och orsakar många dödsfall.
Fram till 2009 följde WHO:s organisation denna definition av en pandemi:

"En influensapandemi är en världsomspännande epidemi som orsakas av en ny virusstam som leder till infektions- och dödstal som överstiger säsongsmässiga men lika kraftiga influensavågor med flera storleksordningar. En förutsättning för en influensapandemi är uppkomsten av en virussubtyp som ännu inte cirkulerat bland den mänskliga befolkningen eller som förekommit för så länge sedan att ingen kvarvarande immunitet finns kvar bland befolkningen, och som kan framkalla allvarlig sjukdom och effektivt spridas från en människa till en annan."

Låt oss nu titta på den senaste tidens historia. År 2009 förklarade WHO svininfluensan H1N1 som en pandemi. Detta resulterade i massiva förhandsbeställningar av nya vaccin mot svininfluensa i många länder, och regeringarna tog på sig ansvaret för skador som orsakats av vaccinerna. Läkemedelsindustrin hade en garanterad marknad med liten eller ingen risk eller ansvar. När "pandemin" officiellt upphörde i augusti 2010 hade den dock bara orsakat 18 449 dödsfall i världen. Jämför det med de årliga globala dödsfallen i säsongsinfluensa på cirka 250 000. Svininfluensa-"pandemin" hade inte orsakat flera storleksordningar fler dödsfall än säsongsinfluensan, utan endast 7% så många dödsfall som en säsongsinfluensa, så det var ingen riktig pandemi. Den uppfyllde inte kriterierna: "Dödlighet som överstiger säsongens men lika kraftiga influensavågor med flera storleksordningar".

Så 2010 inledde Europarådets parlamentariska församling en utredning om Big Pharmas och WHO:s otillbörliga inflytande för att ha förfalskat en pandemi för att skapa en lukrativ vaccinmarknad.

WHO ändrade dock sin definition av "pandemi" så att det inte längre krävs en hög dödlighet, utan tog bara bort den delen ur definitionen. Detta banade väg för nya lukrativa maktfullkomliga företag som Covid-19-"pandemin".

Så Kanada och resten av världen, hur är covid-19 en "pandemi"? Svaret är hämtat från romanen 1984. WHO ändrade sin definition av ordet pandemi.

Här är en bra artikel om detta ämne av Christina Li: https://blogs.timesofisrael.com/why-eu-investigated-who-for-fake-pandemic/

 

(Tillägg 22-05-2021)

RAPPORT: CDC blåste upp COVID-19 dödssiffrorna med 1600%
https://greatgameindia.com/cdc-inflated-fatality-1600/

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska