Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Regeringstjänsteman slutar på grund av covidrespons

"Jag slutar eftersom jag inte vill sälja min själ"

Introduktion

Sanjeev Sabhlok lämnade Victorias regering efter femton år i offentlig tjänst för att ha vägrat ta bort inlägg i sociala medier där han kallade Victoria för en polisstat.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska