Plandemiska serien

100% Censurerad. 0% avslöjad

Introduktion

Den första delen av PLANDEMIC, en 26 minuter lång dokumentärfilm med den berömda virologen Judy Mikovits, har setts av över en miljard människor världen över, vilket är ett historiskt rekord. Premiären av PLANDEMIC 2 (även kallad INDOCTORNATION) med Dr. David Martin, utredare av brottslighet i vita kragen, satte också världsrekord med 2 miljoner tittare som deltog i den globala livestreamen.

Den tvådelade serien förklarades vara "avförd" av kritiker över hela världen. I vetenskapens och den allmänna säkerhetens namn vidtog yttrandefrihetens väktare oöverträffade åtgärder för att censurera den information som de kallade "farlig konspirationsteori". 

När dr Mikovits gjorde det djärva påståendet att COVID-19 hade manipulerats i ett labb blev hon utpekad som "galen". När dr Martin avslöjade patenten och pappersspåren som bevisar att dr Fauci finansierade farlig forskning om funktionsförbättring i Wuhanlaboratoriet, skrattade kritikerna. 

I dag skrattar kritikerna inte längre. Genom ackrediterade vetenskapliga studier har alla viktiga påståenden i PLANDEMIC-serien bekräftats som korrekta. PLANDEMIC erkänns nu för att ha varit bland de första att varna världen för agendan att inskränka medborgarnas friheter genom medicinskt tyranni.

Plandemisk 1

Plandemic 2

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska