Dr Mark Trozzi

100% Censurerad. 0% avslöjad

Introduktion

Den första delen av PLANDEMIC, en 26 minuter lång dokumentärfilm med den berömda virologen Judy Mikovits, har setts av över en miljard människor världen över, vilket är ett historiskt rekord. Premiären av PLANDEMIC 2 (även kallad INDOCTORNATION) med Dr. David Martin, utredare av brottslighet i vita kragen, satte också världsrekord med 2 miljoner tittare som deltog i den globala livestreamen.

Den tvådelade serien förklarades vara "avförd" av kritiker över hela världen. I vetenskapens och den allmänna säkerhetens namn vidtog yttrandefrihetens väktare oöverträffade åtgärder för att censurera den information som de kallade "farlig konspirationsteori". 

När dr Mikovits gjorde det djärva påståendet att COVID-19 hade manipulerats i ett labb blev hon utpekad som "galen". När dr Martin avslöjade patenten och pappersspåren som bevisar att dr Fauci finansierade farlig forskning om funktionsförbättring i Wuhanlaboratoriet, skrattade kritikerna. 

I dag skrattar kritikerna inte längre. Genom ackrediterade vetenskapliga studier har alla viktiga påståenden i PLANDEMIC-serien bekräftats som korrekta. PLANDEMIC erkänns nu för att ha varit bland de första att varna världen för agendan att inskränka medborgarnas friheter genom medicinskt tyranni.

Plandemisk 1

Plandemic 2

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska