Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Möt Bill Gates

Introduktion

Det råder ingen tvekan om att Bill Gates har burit många hattar på sin anmärkningsvärda resa från sitt tidiga liv som privilegierad son till ett maktpar från Seattle till sin nuvarande status som en av de rikaste och mest inflytelserika människorna på jorden. Men som vi har sett i vår undersökning av Gates uppgång som icke vald global hälsovårdsminister och förespråkare för befolkningskontroll är frågan om vem Bill Gates egentligen är inte bara en filosofisk fråga. I dag ska vi försöka besvara den frågan genom att undersöka motiven, ideologin och förbindelserna hos denne man som har varit så avgörande för att forma världen efter koronaviruset.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska