Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Möt Bill Gates

Introduktion

Det råder ingen tvekan om att Bill Gates har burit många hattar på sin anmärkningsvärda resa från sitt tidiga liv som privilegierad son till ett maktpar från Seattle till sin nuvarande status som en av de rikaste och mest inflytelserika människorna på jorden. Men som vi har sett i vår undersökning av Gates uppgång som icke vald global hälsovårdsminister och förespråkare för befolkningskontroll är frågan om vem Bill Gates egentligen är inte bara en filosofisk fråga. I dag ska vi försöka besvara den frågan genom att undersöka motiven, ideologin och förbindelserna hos denne man som har varit så avgörande för att forma världen efter koronaviruset.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska