Medicinsk tyranni i New York

NY vill skicka COVID-fall, kontakter och bärare till fängelser

Introduktion

Se Liz Wheeler diskutera det nya och alarmerande lagförslaget A416. Detta är en viktig bevakning för särskilt New York-borna. Tyvärr är den här videon för närvarande tillgänglig via YouTube, men för att undvika censur kommer vi att flytta över den till Bitchute så snart som möjligt.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska