Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Medicinsk tyranni i New York

NY vill skicka COVID-fall, kontakter och bärare till fängelser

Introduktion

Se Liz Wheeler diskutera det nya och alarmerande lagförslaget A416. Detta är en viktig bevakning för särskilt New York-borna. Tyvärr är den här videon för närvarande tillgänglig via YouTube, men för att undvika censur kommer vi att flytta över den till Bitchute så snart som möjligt.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska