Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hot Mic: Ontario Top Doctors läser bara sina repliker

"Jag säger bara det som de skriver ner åt mig."

Introduktion

Särskilt för mina landsmän i Ontario. Även om just dessa köttdockor kommer från Ontario, Kanada, så spelar liknande så kallade "experter" på denna COVID-teater över hela världen. När de toppdoktorerna från Ontario fångas i en het mikrofon skämtar de om att de aldrig läser tidningarna och att de säger allt de får höra. Se detta material med kommentarer av David Menzies och Sheila Gunreid från Rebelliska nyheter.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska