Hot Mic: Ontario Top Doctors läser bara sina repliker

"Jag säger bara det som de skriver ner åt mig."

Introduktion

Särskilt för mina landsmän i Ontario. Även om just dessa köttdockor kommer från Ontario, Kanada, så spelar liknande så kallade "experter" på denna COVID-teater över hela världen. När de toppdoktorerna från Ontario fångas i en het mikrofon skämtar de om att de aldrig läser tidningarna och att de säger allt de får höra. Se detta material med kommentarer av David Menzies och Sheila Gunreid från Rebelliska nyheter.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska