Dr Erickson: Riktiga siffror

Antikroppstester hos befolkningen i allmänhet visar att dödligheten hos kovider är mycket låg.

Covid är lindrig och i allmänhet inte dödlig.

Detta är en mild sjukdom som i allmänhet inte leder till döden, en förkylning. Här finns en bra rapport från en läkare som studerade COVID-19-antikroppstester i den allmänna befolkningen, tidigt i denna bluff, och som fann att det fanns många fler fall av människor som hade COVID-19 utan symtom och som utvecklade immunitet; därför var dödligheten i COVID-19 faktiskt mycket liten.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska