Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Erickson: Riktiga siffror

Antikroppstester hos befolkningen i allmänhet visar att dödligheten hos kovider är mycket låg.

Covid är lindrig och i allmänhet inte dödlig.

Detta är en mild sjukdom som i allmänhet inte leder till döden, en förkylning. Här finns en bra rapport från en läkare som studerade COVID-19-antikroppstester i den allmänna befolkningen, tidigt i denna bluff, och som fann att det fanns många fler fall av människor som hade COVID-19 utan symtom och som utvecklade immunitet; därför var dödligheten i COVID-19 faktiskt mycket liten.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska