Alex Jones: Endgame

2007 Dokumentär om de förutspådda händelserna i samband med kovidsfenomenet

Introduktion

För dem som vill gå djupare in i det är Alex Jones 2007 End Game intensivt och insiktsfullt. Den förutsåg de nuvarande händelserna för över tio år sedan och beskriver vart detta är på väg om det inte stoppas. Ta några popcorn. Detta är en gripande, över två timmar lång dokumentärfilm som kommer att få dig att darra i stolen.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska