Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Alex Jones: Endgame

2007 Dokumentär om de förutspådda händelserna i samband med kovidsfenomenet

Introduktion

För dem som vill gå djupare in i det är Alex Jones 2007 End Game intensivt och insiktsfullt. Den förutsåg de nuvarande händelserna för över tio år sedan och beskriver vart detta är på väg om det inte stoppas. Ta några popcorn. Detta är en gripande, över två timmar lång dokumentärfilm som kommer att få dig att darra i stolen.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska