Hydroxiklorokin och Covid-19

Hur hjälper hydroxiklorokin Zink att undertrycka coronavirus?

Coronavirusets replikation i våra celler innefattar ett kritiskt steg där dess genetiska kod replikeras. Detta kräver ett enzym som kallas "replikas". Det kallas också "RNA-beroende RNA-polymeras". Replikasenzymet hämmas av zink, vilket förklarar de allmänt kända antivirala egenskaperna hos zink. Oavsett hur mycket zink man får i sig är dock zinknivåerna i våra celler begränsade. Det som krävs för att öka de intracellulära zinknivåerna är en jonoformolekyl som släpper in mer zink i cellerna. Ionofora molekyler för zink är bland annat hydroxiklorokin, klorokin och kinin.

Hydroxiklorokin gör det möjligt för mer zink att komma in i våra celler, vilket undertrycker replikasenzymet och stör virusets replikation av sitt RNA, och därmed stör virusets förmåga att använda vårt cellulära maskineri för att reproducera sig självt.  

Hur bekämpar hydroxiklorokin koronavirus i övrigt?

Hydroxiklorokin och klorokin hindrar också viruset från att fästa på celler och få tillgång till celler. Detta uppnås genom två åtgärder. Den ena blockerar scialsyra på cellmembranet. Scialsyra är viktig för att viruset ska kunna binda till cellens ACE-2-receptorer. Den andra innebär att man alkaliserar innehållet i endosomerna (de bubblor i cellmembranen, inuti vilka viruset tar sig in i våra celler); och alkaliniserar innehållet i lysosomerna som är inblandade i bearbetningen av viruset som innehåller endosomerna.

Hydroxiklorokin hindrar alltså viruset från att ta sig in i våra celler genom två mekanismer och förhindrar replikationen av virusets genetiska material.

Azitromycin

De flesta hydroxiklorokinprotokoll för covid-19 omfattar hydroxiklorokin, zink och azitromycin. Azitromycin är ett antibiotikum; det verkar mot bakterier, inte direkt mot virus. Vid virusinfektioner och resulterande inflammation växer dock ofta bakterier i slemhinnan och skräp från virusinfektionen. Detta komplicerar sjukdomen ytterligare. Detta är ett vanligt fenomen som kallas sekundär bakterieinfektion. Azitromycins användbarhet i hydroxiklorokin- och zinkbehandling, är trolig i detta avseende.

Här är ett protokoll som har använts på ett säkert sätt i många länder:

A. Inkludering (dvs. vem tar emot det?):

  • Patienter som insjuknar i coronavirus och som även har diabetes mellitus, högt blodtryck, fetma, hjärtsjukdomar, KOL ("rökarlunga").
  • Patienter som är äldre än 65 år.
  • Patienter som är andfådda när de är sjuka av covid, oavsett ålder eller andra tillstånd. Observera: 80 till 99 % av de personer som har covid behöver inte behandling, det är bara en förkylning för dem.

B. Fem dagars dosering:

Hydroxiklorokin 200 mg två gånger dagligen, zink 100 mg två gånger dagligen och azitromycin 500 mg en gång den första dagen, sedan 250 mg var och en av de fyra följande dagarna.

Hur är det med den publicerade Lancet-studien mot hydroxiklorokin?

En allmänt mycket respekterad medicinsk tidskrift, The Lancet, publicerade den 28 maj 2020 en studie som påstod att Hydroxychloroquine inte var effektivt för att behandla covdi-19. Detta ledde till att allvarliga kliniska prövningar runt om i världen stoppades. Men studien var inte trovärdig och drogs senare tillbaka. Tyvärr var skadan redan skedd, innan den drogs tillbaka. Detta prisvärda terapeutiska läkemedel kan hjälpa de sällsynta människor som faktiskt blir mycket sjuka av Covid; men det förtrycktes. Detta upprätthöll vägen för mycket dyrare nya läkemedelspatent och experimentella injektioner. Under tiden förvägrades patienter runt om i världen denna säkra terapeutiska och förebyggande medicin. Här är den återkallade studien som publicerades i Lancet: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31180-6/fulltext

Här är en text från NBC News om detta:

Studien i sig var enorm och innehöll enligt uppgift data från 96 000 COVID-19-patienter från 671 sjukhus på sex kontinenter. Resultaten tydde på att hydroxiklorokin inte var till nytta för patienterna och att det faktiskt var förknippat med en ökad risk att dö på sjukhuset. Det stora antalet patienter väckte viktiga frågor bland utomstående experter. Antalet patienter som inkluderades i ett visst land eller en viss kontinent var nästan mer eller en mycket hög andel av det totala antalet som rapporterades i det geografiska området, som om de inkluderade fler fall än vad som var möjligt, säger dr Daniel.
Culver, en expert på lungor och intensivvård vid Cleveland Clinic som inte var involverad i forskningen. Culver sade att det också fanns farhågor om huruvida läkemedlet ens var tillgängligt för COVID-19-patienter i vissa områden där det rapporterades ha använts.

Du hittar hela artikeln här: https://www.nbcnews.com/health/health-news/lancet-retracts-large-study-hydroxychloroquine-n1225091

Har afrikanska länder söder om Sahara lägre dödstal än västerländska länder?

Det är intressant att hydroxiklorokin ofta används för att behandla och förebygga malaria i fattiga afrikanska länder söder om Sahara. Medicinen är alltså lättillgänglig i receptfria butiker, precis som aspirin. Resultatet är mycket lägre dödstal i dessa länder på grund av covid-19 än i många "rika" länder, där läkemedlet har förtryckts, förmodligen för att skydda andra affärsmässiga och politiska system.

Konspirationen för att förhindra att denna billiga medicin blir tillgänglig för att rädda otaliga liv är en historia om stor ondska och bedrägeri. Utforska den i den här videon: https://www.brighteon.com/c8beeccc-24f1-4e44-a596-0a52abe89a0e

Dr Fauci motsäger sig själv

Det är också intressant att en av de kända personerna inom kovidbranschen, dr Anthony Fauci, uppenbarligen inte stödde hydroxiklorokin i början av kovid-"pandemin". Ändå var han chef för NIH när de 2005 publicerade denna studie om klorokinas effekter på coronaviruset SARS-CoV, den senaste kusinen till covid-19-viruset SARS-CoV2.  

Här är studien från 2005:  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16115318/

En intervju som är värd att titta på

Titta gärna på Glen Becks intervju med dr Simone Gold, en sann hjälte i den här historien: 

https://www.brighteon.com/ff9f4749-9241-45a3-a23e-d3c199ebdd00

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska