Dr Mark Trozzi

Här är definitionen av ett "vaccin".

"Ett preparat av en försvagad eller dödad patogen, t.ex. en bakterie eller ett virus, eller av en del av patogenens struktur som vid administrering till en individ stimulerar antikroppsproduktion eller cellulär immunitet mot patogenen men som inte kan orsaka allvarlig infektion."

För fler definitioner av "vaccin", se: https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/vaccine

Fördjupning av vad ett vaccin är

Med vaccin menas alltså en injektion eller en sväljd dos av en försvagad, död eller fragmenterad bakterie, ett virus eller en annan infektiös organism som man försöker vaccinera mot. Även om injektionen är död eller för svag för att orsaka betydande sjukdom, ger den immunsystemet några av parasitens ytmarkeringar, även kallade "antigener". På så sätt kan kroppen förbereda antikropps- och cellförsvar mot parasiten, så om du i framtiden stöter på den kommer ditt immunförsvar att döda den snabbt utan att du blir sjuk. Det är en fantastisk 150 år gammal vetenskap som tillskrivs dess grundare Louis Pasteur. 

Jämförelse med Covid-"vacciner"

Se sidan 11 på någon av de två EAU-briefingarna om "vaccin" från covid (Moderna ; Pfizer) i avsnitt 4.1 Vaccinsammansättning: "Vaccinet innehåller ett nukleosidmodifierat budbärar-RNA (modRNA) som kodar för det virala spikglykoproteinet (S) i SARS-CoV-2." eller "Vaccinet innehåller en syntetisk budbärarribonukleinsyra (mRNA) som kodar för det prefusionsstabiliserade spikglykoproteinet (S) i SARS-CoV-2-viruset". 

Slutsats

Dessa nya injektioner är alltså covid-19 genetiskt material. De är en modifierad del av covid-19-virusets genetiska kod, som är annonserad för att komma in i era celler, samarbeta med och använda era ribosomer som normalt sett bara producerar era egna cellers komplexa delar eller "proteiner" baserat på er genetiska kod och ert budbärar-RNA. Naturligtvis för dina budbärar-RNA:er i dina celler med sig dina många naturliga proteiner från deras hårda kopia i ditt DNA till dina cellers ribosomer utanför cellkärnan. Därför bär era budbärar-RNA normalt delar av er genetiska kod från ert DNA i cellkärnan till era ribosomer, som läser koderna och producerar ert cellulära maskineri som kallas "proteiner". Men när ribosomerna engageras av injektionen av virusets budbärar-RNA börjar dina celler producera en del av viruset: virusets "spikglykoprotein av SARS-CoV-2". Det är alltså här som det börjar ha ett visst samband med vacciner, men det är mycket annorlunda. Här har dina egna celler virusgener inuti och styr dem att använda näring och energi för att producera och pumpa ut kopior av en del av covid-19-viruset i cirkulationen. Det optimistiska försäljningsargumentet här är att du till slut har vissa delar av covid-19-viruset som flyter runt i din kropp för att förhoppningsvis stimulera ett hälsosamt immunsvar. Å andra sidan medför denna mycket experimentella virusgeninjektion okända risker och allvarliga farhågor, bland annat de som förklaras här av Professor Dolores Cahill.

Tillägg 22-05-2021

Dr Steve Hotzie förklarar att Covids "vacciner" inte är vacciner utan farliga experimentella genterapier: https://app.clouthub.com/post/6fbd8991-8645-11eb-a5c6-e9469a2f9681

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

4 kommentarer

  1. Jag följer dig när jag kan och tackar Gud för ditt mod och engagemang.
    Jag har några få som tror på sanningen och det gör ont att andra släktingar och vänner inte vill veta.

  2. Det är inte ett vaccin, Dr Trozzi, det är en genterapi och de vet det men de ville inte kalla det så eftersom de visste att folk skulle ställa frågor, så de kallar det ett vaccin även om det inte är det.

  3. Dr Trozzi, din länk ovan fungerar inte.

    har du en annan för Dr. Steve Hotzie??

    tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska