Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Trozzis Covid-utlåtande

Den första vågen, tidiga farhågor, censur och personliga beslut

Publicerad den 1 mars 2021. Uppdaterad den 2 april 2021.

Introduktion

Mitt namn är Mark Trozzi. Jag är läkare och tog examen 1990 från University of Western Ontario. Jag har praktiserat akutmedicin de senaste tjugofem åren och är en erfaren instruktör i kritisk återupplivning. Jag har haft jour på flera akutmottagningar sedan den så kallade "pandemin" inleddes, fram till februari 2021, inklusive en akutmottagning som särskilt utsetts för COVID-19.

Det som följer är mina iakttagelser och åsikter; jag är bunden av min personliga och religiösa övertygelse att tala öppet och ärligt. Jag har inte auktoritet att säga "sanningen" till er, men jag kommer att dela med mig av mina ärliga erfarenheter, uppfattningar och sammanställningar av hundratals timmars forskning om ämnet covid-19.
I början av denna "pandemi" var jag försiktig och därför noggrann med användning av N95-mask, handtvätt, social isolering och distansering osv. Jag studerade vetenskap om coronavirus och var djupt involverad i många övningar på akutmottagningen för att ändra vår praxis på djupa sätt för att hantera det "mördarvirus" som vi fick höra. Men olika saker fick mig snart att tänka på att vi blev lurade och manipulerade. Här är några av dessa

Den första vågen

Den "första vågen" av "pandemin" var den absolut lugnaste tiden i min karriär. Jag har arbetat mycket hårt och varit mycket upptagen under de senaste tjugofem åren på akuten. Men både på min vanliga akutmottagning och på min akutmottagning som är utsedd för COVID-19 fanns det nästan inga patienter och nästan inget arbete. Jag har haft flera långa skift på akuten utan en enda patient. Samtidigt, när jag gick till den lokala livsmedelsaffären, skulle den propagandistiska allmänheten, Gud välsigne dem, föra mig fram till början av den antisociala distanskön och tacka mig för allt jag gick igenom som akutläkare i första linjen. De trodde att akutmottagningarna och sjukhusen var fulla av patienter som dog av covid, och att jag måste vara utmattad och riskera att själv dö av exponering. Jag började kontakta läkare och vänner över hela Kanada och USA och fann samma mönster: tomma sjukhus och propaganda som sa att de var fulla av patienter som dog av covid.

Tidig undersökning

I början av mina studier undersökte jag zink och hydroxiklorokin, som utifrån en sund fysiologi verkligen kan hjälpa de sällsynta personer som blir mycket sjuka av detta förkylningsvirus. Jag blev förvånad över att denna behandling helt enkelt sveptes åt sidan och avfärdades av större delen av läkarkåren.

Tidiga farhågor

När jag undersökte Världshälsoorganisationen inom FN fick jag reda på att den kinesiska diktaturen (Kina) hade stöttat den kommunistiska och oseriösa "Dr" Tedros som chef för Världshälsoorganisationen. Jag fick reda på hur Kina hade varit inblandat i: frisläppandet av viruset, mörkläggningen i veckor, försvinnandet och förtrycket av hederliga kinesiska läkare och forskare, spridningen av viruset till världen (med undantag för Peking, där den kinesiska eliten bor) och de dramatiska övergreppen mot det kinesiska folket i samband med den välplanerade nedstängningen, som filmades och överfördes till världen för att skapa den panik som fick oss alla att ge upp våra ekonomier och medborgerliga rättigheter.

Rävar som bevakar hönshuset

Jag fick veta att Kanadas chef för folkhälsan, dr Tam, också sitter i WHO:s tillsynskommitté tillsammans med dr Tedros, vilket gör henne, tror jag, till en dubbelagent. Jag har lyssnat till hennes ofta bisarra avhandlingar till kanadensarna om covid-19.

Min uppfattning av situationen

Jag uppfattar att sjukhusförvaltningen på alla nivåer inte har haft något annat val än att underkasta sig regeringarnas oändliga uppifrån och ner-utrullning av tvivelaktiga nya regler, protokoll och förfaranden. Mina ärliga samtal med medarbetare om min forskning och mina observationer blev ett problem. En viktig administratör, som jag respekterar mycket, berättade för mig att "mina tankar gjorde andra obekväma och gjorde det svårt att hålla alla motiverade och följsamma" med alla nya protokoll och restriktioner. Jag hade förståelse för den sorgliga situationen och bibehöll min kliniska ställning genom att lova att "bita mig i tungan varje gång jag trodde att jag skulle tala om COVID-19" på sjukhuset. Detta var i slutändan etiskt omöjligt för mig, och i mitten av november började jag avveckla mitt arbete på akutmottagningen och sade upp mig från alla mina akutmottagningar i mitten av februari, för att undvika konflikter mellan mitt sociala, juridiska och etiska ansvar; och de sjukhus som jag är förtjust i.

Har jag någonsin sett en Covid-19-patient?

På min akutmottagning har jag aldrig sett en patient som insjuknat i COVID-19. Jag har sett några positiva PCR-tester hos symtomfria personer och sett människor bli fängslade i sina egna hem och isolerade från familj och vänner. Min forskning om PCR-testet har övertygat mig personligen om att det är vilseledande, manipulerbart och att det används för att tömma oändliga skattepengar och framtida skulder, för att dramatiskt berika just de brottslingar som driver denna skandal. Enbart i min provins har man utfört ~50 000 PCR-tester dagligen. Under tiden för vår federala regering in hundratusentals doser av potentiellt farliga experimentella injektioner av modifierat viralt genetiskt material, kallar dem "vacciner" och låter militären sköta dem. Är detta rimligt för en övervägande mild och icke-dödlig virussjukdom?

Förtryck av information?

Jag har sett hur läkare och vetenskapsmän som utförde studier av serumantikroppar har förträngts, vars resultat visade att viruset var mycket mer utbrett, men att det i allmänhet inte ledde till dödsfall och att det i de flesta fall var asymtomatiskt eller mycket lindrigt, och att vi i många regioner troligen redan hade uppnått en naturlig flockimmunitet till sommaren 2020.

Titta på den här studien som utfördes i Wuhan, som visar att viruset hade försvunnit där den 1 juni 2020, bara två månader efter att de korta avspärrningarna upphörde, och ingen spred det, inte ens de få personer som hade ett positivt PCR-"test" (och de var inte sjuka):

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

Kina

Jag lade märke till att efter Kinas teatrala låsning gick de snabbt tillbaka till verksamheten som vanligt, medan alla våra ekonomier var frysta; de fick en enorm kontroll över världsmarknaden. Det verkar vara en bra men ond strategi!

Politisk manipulering av vårdpersonal

Jag upplever att mycket av det vi lärde oss på läkarutbildningen om smittsamma sjukdomar har sopats undan och ersatts av ständigt växande listor med för mig ofta märkliga mandat från folkhälsoförvaltningen. Läkare, sjuksköterskor och lärare är särskilt viktiga för att detta COVID-19-bedrägeri ska lyckas, eftersom vi är ledare i samhället och människor litar på våra råd. Det är därför ingen överraskning att jag har funnit att yttrande- och tankefrihet har varit mycket undertryckt i våra led. Istället för att utstå straffen för att ha avvikande åsikter kan vi välja att uppleva de kortsiktiga förmånerna som extremt lugna dagar på akuten, ersätta vårt traditionella praktiska arbete med Zoom-sessioner hemifrån och få tillgång till en mängd nya COVID-19-faktureringskoder. Vid ett tillfälle erbjöds jag en tjänst där jag tjänade mer pengar än vad jag normalt tjänar på att arbeta på en upptagen akutmottagning, för att bara stanna hemma och vara tillgänglig om sjuksköterskan som utförde covid-svabbningen behövde videokonferera med mig.
Det finns många positiva och negativa motivationsfaktorer som används för att manipulera kanadensiska läkare, sjuksköterskor och lärare så att de oavsiktligt deltar i detta stora kovida bedrägeri, men detta håller på att förstöra vårt samhälle. För att använda en metafor från Titanic: "Till och med lyxsviterna på Titanic hamnar på havets botten när hon sjunker". Dessutom verkar mycket av det som görs, inklusive de experimentella genetiska virusinjektionerna, bryta mot Nürnbergkodexen om medicinska experiment med fullt informerat samtycke från deltagarna.
Läkare och sjuksköterskor står inför svåra beslut. Min karriär som akutläkare har alltid gett mig möjlighet att utöva mina religiösa och etiska övertygelser om ärlighet och vänlighet, samtidigt som jag tjänar bra på att leva. Om jag nu skulle få behålla den karriär som jag älskar, skulle det innebära att jag måste delta i bedrägeriet, bryta mot min ed och andliga övertygelse, och enligt min mening begå brott mot mänskligheten enligt definitionen i Nürnbergkodexen.
Jag känner med alla mina läkar- och sjuksköterskekollegor. Vi är alla offer för kovidmissbruket.

Djupare undersökning

Jag undersökte och uppfattade hur korrupta oligarker verkar ha planerat detta brott mot mänskligheten. Denna planering omfattade Event 201 som var en simulering av en koronapandemi som genomfördes av Bill & Melinda Gates Foundation, World Economic Forum och Johns Hopkins University i oktober 2019; och Rockefeller Foundations simuleringsplanering av virusutbrottet 2010 kallad "Operation Lockstep". Båda dessa projekt beskrev hur ett virusutbrott skulle användas för att införa ett auktoritärt system med förlust av våra mänskliga rättigheter och friheter. Jag observerade också hur deras medhjälpare inom big tech som Google, Facebook, Twitter och YouTube arbetade för att censurera och lura oss alla; det är äkta propaganda.

Användning av ansiktsmasker

Att större delen av världens befolkning tvingas bära masker stöds inte enhälligt av riktig vetenskap. Maskerna orsakar betydande skador på vår psykologiska, sociala, dermatologiska, dentala, systemiska och otolaryngotiska hälsa. Även om jag i allmänhet har en god hälsa har maskerna gett mig utslag och symtom från näsan varje gång jag har varit tvungen att bära dem under längre perioder, vilka försvinner när jag inte bär dem under några dagar. Det som jag tycker är mest störande är att ansiktsuttryck och därmed normal visuell social interaktion försvinner.

Om Covid-19-vaccinationer

Tidigare försök med vaccin mot coronavirus visade på mycket farliga biverkningar i djurmodeller, och försöken övergavs. Varför skulle vi ta ett farligt vaccin mot en generellt sett mild sjukdom som vi ändå utvecklar en allmän immunitet mot? Den nuvarande utbyggnaden av snabba och dyra experimentella "vacciner" begraver skattebetalarna i oändliga skulder till de rika och mäktiga skurkarna i denna historia. Ändå manipuleras vi människor som har fängslats och misshandlats i denna skandal att ta märkliga nya injektioner i hopp om att vi skall kunna återfå en del av vår frihet. Dessutom är de flesta av de så kallade "vaccinerna" inte vacciner (om vi inte ändrar definitionen av vacciner). De är snarare injektioner av Corona-virusgener. Se videon på denna webbplats med titeln Detta är inte ett vaccin

Mer vetenskaplig studie

År 2021 fortsätter jag att ägna mig åt studier av medicinsk vetenskap om coronavirus och geopolitik.
Ivermectin har visat sig vara ett extremt effektivt och säkert förebyggande, profylax och behandling av kovider, men det har ändå undertryckts av affärsmässiga och politiska intressen, samtidigt som mycket dyra och olagliga injektioner av massorna pågår. Big Pharma och deras politiska medhjälpare driver på för att ge dessa experimentella injektioner till världens befolkning, även till spädbarn och barn. I verkligheten utgör SARS-CoV2 ett mycket litet hot mot nästan alla utom de mycket sårbara personerna som på samma sätt är sårbara för många virus och andra sjukdomar.
Barnen löper ingen risk att dö av covid-19 men skadas allvarligt av låsningar, ansiktsbarriärer ("masker"), isolering och förnekande av många viktiga delar av barndomen. På samma sätt har nästan alla utom de mycket gamla eller sjuka nästan ingen risk att dö eller skadas allvarligt av coronavirusinfektion.
Det är min noggrant undersökta slutsats att jag varken vill eller rekommenderar experimentella injektioner för de allra flesta människor. På samma sätt stöder jag inte heller många åtgärder som "fallräkning" som genererar PCR-"test", inlåsningar och tvångsanvändning av skadliga ansiktsbarriärer.
Big Pharma främjar idén att nya varianter av SARS-CoV2 kommer att kräva injektioner för att uppdatera immuniteten, liksom mer rädsla och inlåsning. Den mest avlägsna varianten är dock för närvarande 99,7% genetiskt identisk med SARS-CoV2. SARS-CoV1 och SARS-CoV2 är endast 80% genetiskt identiska, men vi vet nu att exponering för SARS-CoV1 för 17 år sedan gjorde människor permanent immuna mot många coronavirus, inklusive SARS-CoV2, än i dag. Som experter som dr Michael Yeadon förklarar gör detta det praktiskt taget omöjligt att immunitet mot SARS-CoV2 inte skulle fungera för någon av dessa subtila varianter.
Forskning under det senaste året visar att många människor, sannolikt långt över 50%, är immuna mot SARS-CoV2 utan någon experimentell injektion. De är immuna på grund av tidigare exponering för SARS-CoV1 eller exponering för SARS-CoV2 under de senaste ett och ett halvt åren. Vidare är SARS-CoV2 en mycket mild eller symtomfri erfarenhet för cirka 80% av människor, och endast en mycket liten procent, mindre än 0,1 %, löper allvarlig risk att drabbas av denna förkylning.
Att tvinga på massorna experimentella injektioner, vilket nu sker, bryter allvarligt mot Nürnbergkodexen för medicinska experiment. Många av de kovidiska protokollen är också brott mot mänskligheten och strider mot Nürnbergkodexen och andra rättsliga normer, som t.ex. medborgerliga friheter.

Personliga beslut

För att hedra den gyllene regeln och den hippokratiska eden, samtidigt som jag följer Nürnbergkodexen, fortsätter jag att leva upp till mitt ansvar som läkare, att forska grundligt och dela med mig av mina insikter på ett ärligt sätt. I den nuvarande situationen kräver detta att jag avstår från min inkomst, men ändå ägnar min tid, energi och resurser åt detta viktiga arbete.
Jag har sagt upp mig från alla mina sjukhusanställningar och därmed förlorat hela min inkomst. Jag har sålt mitt hus och kraftigt sänkt min familjs levnadsstandard, samtidigt som jag överlever på begränsade besparingar, och jag har åtagit mig att göra min del för att hjälpa till att motverka det kriminella kovidföretagandet.
Jag ber att jag ska kunna bidra till att resultatet blir sant och rättvist och att vårt fria samhälle och våra medborgerliga friheter återvänder. Jag tror att vi nästan alla är offer i detta, oavsett var vi befinner oss på vägen mot sanningen.
Jag är tacksam för alla andra som gör sin del i denna kamp, och för alla former av stöd från böner, till att dela våra artiklar och videor, samt finansiella donationer.
Vi har också lagt in mycket avslappnande musik på vår webbplats som du kan lyssna på gratis eller köpa för att hjälpa till att stödja det arbete vi gör.

 
Uppriktiga välsignelser, 

Dr Mark Trozzi

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska