Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Användbara råd för att förbättra din immunitet

Introduktion

Här är några mycket goda råd om hur man optimerar immuniteten. Personligen skulle jag inte överväga det mycket experimentella "vaccinet" mot denna generellt sett milda, icke-dödliga och kanske mest förflutna sjukdom, men jag kommer säkert att följa dessa enkla råd livet ut för att få en god immunitet mot alla infektioner. Det är sorgligt att våra regeringar krossar våra ekonomier och vår kultur med låsningar och begraver oss i skulder för radikala och dyra åtgärder och injektioner, i stället för att hjälpa oss överhuvudtaget med enkla goda råd som detta. Njut av och lev med denna information.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska