World Doctors Alliance (Världsläkaralliansen)

I början av COVID-19-skandalen, i mitten av mars 2020, tjänstgjorde jag på två akutmottagningar i Ontario, varav den ena hade utsetts till att ta hand om alla COVID-19-fall i sin region. Det var den överlägset lugnaste tiden i min tjugofemåriga akutkarriär! Jag var mycket upptagen under alla år i min akutpraktik fram till COVID-19, då till exempel arbetade jag bokstavligen hela 14-timmarsskift utan en enda patient.

Vi fick besvärliga nya protokoll för den förmodade pandemin, vilket innebar att vår förmåga att rädda liv hämmades, särskilt när det gällde luftvägshantering och andra livräddande förfaranden vid kritisk återupplivning. Tack och lov fanns det nästan inga patienter, men tyvärr vet vi nu att den vanliga tunga lasten av patienter som verkligen behövde vår hjälp var rädda och hindrade oss från att ta hand om dem, och därför försummades de.  

Sedan början av denna COVID-19-verksamhet har jag forskat många timmar, dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad, och jag har lärt mig mycket om biologin, politiken och verksamheten som är "Covid 2019".

Det är därför inte förvånande att tusentals läkare från hela världen har kommit fram till samma slutsatser och undertecknat vad jag anser vara ett fantastiskt och mycket viktigt dokument som uttrycker de viktigaste sanningarna om covid-2019. Ta dig tid att läsa denna artikel som börjar under bilderna på några av de ledande läkarna och vetenskapsmännen i vår World Doctors Alliance, på denna länkade sida:

https://worlddoctorsalliance.com/

Här finns en bra tio minuters intervju med Dr. Heiko Schöning om detta:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska