Dr. Mark Trozzi

Michael Alexander, Derek Sloan, Dr Jennifer Hibberd, Dr Chris Shoemaker, en Dr Trozzi

Deze zaterdag 25 novemberth Ik hoop dat je erbij kunt zijn in Hamilton Ontario. Grondwettelijk jurist Michael Alexander, mensenrechtenactivist en voormalig federaal parlementslid Derek Sloan, covidale waarheids- en vrijheidsleiders Dr Jennider Hibberd en Dr Chris Shoemaker, en ikzelf zullen er allemaal zijn. We zullen elkaar opbeuren en aanmoedigen; jullie op de hoogte brengen van onze acties en strategieën om ervoor te zorgen dat jullie weer ethisch verantwoorde verpleegkundigen en artsen kunnen dienen; een aantal van de meest recente wetenschappelijke bevindingen uitleggen met betrekking tot de giftige covid genetische injecties en strategieën om ervan te ontgiften; internationaal nieuws delen over de strijd om de mensenrechten en de rechtsstaat te herstellen; en jullie vragen beantwoorden over recht, politiek en wetenschap.

Deelname is gratis; dit is een vrijwillige donatie voor de David tegen Goliath strijd tegen de criminele covide agenda in Ontario en Canada. Deel dit bericht vooral met vrienden, vrijheidsliefhebbers en mensen die gewond zijn geraakt door een injectie onder dwang in SW Ontario , Hamilton, of Metropolitan Toronto regio's. Als je niet aanwezig kunt zijn en toch de zaak wilt steunen, doneer alstublieft aan dit team. Voor iedereen die niet aanwezig kan zijn, maar hulp zoekt voor covid genetische "vaccin" verwondingen, verwijs hen dan naar de detox-informatie.    

Stuur voor meer informatie en om je in te schrijven voor zaterdag een e-mail naar de host op su4taf@gmail.com

Om de strijd voor mensenrechten, de rechtsstaat en ethische medische zorg voor de mensen in Ontario en Canada te steunen (voordat het WEF en de WHO hun volgende plandemie en gedwongen injectiecampagne lanceren), ga naar Gerechtigheid voor medicijnen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands