Dr. Mark Trozzi

Rodney Palmer onthult CBC's verraad aan Canadezen

De ervaren Canadese journalist Rodney Palmer onthult hoe de CBC en de MSM het verzamelen van nieuws volledig achterwege laten om in plaats daarvan pure propaganda te produceren.

Rodney Palmer heeft een indrukwekkend cv als veteraan-journalist van Canada. Dit omvat 20 jaar als buitenlandcorrespondent van CTV en onderzoeksverslaggever van CBC; en als buitenlandcorrespondent en bureauchef van CTV News in India, China en het Midden-Oosten. Hij heeft ook ervaring met het verslaan van uitbraken van besmettelijke ziekten.

Binnen enkele dagen na de lancering van covid in 2020 was Palmer geschokt door wat hij zag gebeuren bij CBC en andere nieuwsagentschappen. Hij zag een complete omschakeling van het verzamelen van nieuws naar het maken van propaganda.

De NCI-getuigenissen van Rodney Palmer verbrijzelden de matrix van covide leugens die zijn gebruikt om ons te verwarren en te verdelen, ons te dwingen tot gevaarlijke injecties, ongerechtvaardigde haat tegen "niet-gevaccineerde" mensen te promoten en dood, ziekte en verwondingen te veroorzaken. De details zijn interessant en aanstootgevend.

Deel dit vooral met iedereen die nog steeds lijdt onder het vertrouwen in de CBC, MSM, WHO of Canadese overheid.

1 Minuut Samenvatting Fragment

9 Minuten Fragment

Volledige presentatie:

Links en verwant materiaal:

Meer Top NCI-posts

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands