Dr. Mark Trozzi

Dr. Chris Milburn, Dr. Laura Braden, Dr. Aris Lavranos en Dr. Mark Trozzi over de seksualisering van kinderen en medische ingrepen op minderjarigen.

Deel dit belangrijke gesprek alsjeblieft, vooral met ouders. Onze kinderen worden aangevallen. Hun leven en toekomst zijn in groot gevaar, alleen al door naar school te gaan. Wat gebeurt er? Wie doet het? Hoe kunnen we het stoppen? Vier moedige Canadese experts delen samen met presentator Scott Spidle inzichten uit de wetenschap, geneeskunde, recht, filosofie en spiritualiteit.  

Doe met ons mee en marcheer volgende week woensdag 2 september door Canada en over de hele wereld.

Zoek de dichtstbijzijnde locatieof alle middelen die je nodig hebt om gemakkelijk een marslocatie te beginnen in jouw stad of dorp, groot of klein. 

Ja, de mars is begonnen! Ik zal overdag in Toronto marcheren en bijwonen van dit evenement ook in Toronto in de avond. Doe met ons mee.

Gerelateerd materiaal:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

14 reacties

 1. Hallo, Dr. Trozzi, ik ben een beetje in gevecht. Ik ben een geregistreerd verpleegster in Nova Scotia. (Dus corrupte provincie )Ik ben vrij geweest om medische redenen, ik heb een aortaklepvervanging gehad in 2022, maar besloot in november 2021 vrij te nemen toen de deadline voor vaccinatiemandaten afliep. En ook weigerden ze een religieuze vrijstelling. Ik ben ZO blij dat ik dat ding dat ze vaccin noemen niet heb genomen, want ik was zo, zo, zo ziek toen ze het H1N1-vaccin uitrolden en me medisch te schande maakten omdat ik het niet wilde nemen, in 2009 geloof ik. Het ziekenhuis waar ik werkte weigerde 2 vrijstellingen op basis van de mensenrechtenwet; religieus en mijn recht om te weigeren op basis van de medische gegevens die beschikbaar zijn. Ik werd gezien voor een laatste controle op de hartkliniek maar deze jonge hartartsen willen niets zeggen. Maar ze moeten het toch weten? De hartverpleegkundigen vertelden me dat er ongewoon veel Myocarditis door de deuren van de kliniek komt (haar exacte woorden waren "TONEN") en toen ik naar de leeftijdsgroep vroeg, vertelde ze me dat de leeftijd varieerde van 18-90 jaar. Ze willen me geen vaste cardioloog geven, dus de artsen die ik zie veranderen elke 2 jaar, je weet hoe dat gaat. Wat ik me afvraag is of jullie weten hoe ik een aanbeveling kan krijgen van iemand die me kan overtuigen om dit niet te nemen. De vakbond van verpleegkundigen is waardeloos, ik denk dat ze ook een steekpenning hebben aangenomen om mee te doen aan deze poppenkast. Ze hebben de stem van de verpleegkundigen nooit goed verdedigd. Ik hoor graag een reactie van je en ik wil graag mijn nummer geven, maar ik zal me inhouden als je deze post niet leest of krijgt. ps Ik heb hier ook geen huisarts met een grote wachtlijst, ze is in mei vertrokken naar groenere weiden. Zelfs als ze hier was steunde ze de spuiten.

 2. Wat is er gebeurd met de video met Drs. Milburn, Braden, Lavranos en Trozzi? Het werd eerder op deze pagina geplaatst maar is er niet meer?

 3. Kan iemand me laten weten waar de mars is in Toronto en zal ik het doorsturen naar vrienden? Zoals altijd lijken er dingen geschrapt te worden, waardoor informatie niet doorkomt. Met vriendelijke dank

 4. Als u in de buurt woont, gelieve aanwezig te zijn + minimaal 1 andere, dinsdag 19 sept. 19 september EDT 19:00 uur, om de raadzaal van Aurora Town Council te vullen in Aurora Town Hall, 100 John West Way, Aurora ON L4G 6J1 omdat mensen niet zijn geïnformeerd en niet hebben gestemd over beleid + maatregelen a.k.a. het 'Strategisch Plan' dat 15 minuten durende 'beperkte' steden bevat die zijn vastgelegd door buitenlandse entiteiten en NGO's, d.w.z. de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en anderen die iedereen beperken. TY!

 5. Dank u Dr. Trozzi, ik ben een gepensioneerde Canadese verpleegster (65 jaar) die deze agenda al vanaf het begin volgt. Ik weet wat het is om ons elke dag en nacht in te spannen om de waarheid naar buiten te brengen. Ik respecteer u zeer.
  Kathy in Victoria Harbour, Ontario

 6. Ik weet niets over een mars op de 20e, maar ik zou veel goede redenen kunnen geven om dat wel te doen.
  Details?
  De link die je stuurde had een mooie foto, maar ik kon geen video krijgen
  Bedankt,
  Janet Desroches

   1. Hallo AJ. Bedankt voor de link naar de 1.000.000 mars voor kinderen. Ik weet niet of dit de link is waar mensen om vragen. Deze is nog steeds makkelijk te vinden. Ik denk dat de meeste mensen, waaronder ikzelf, op zoek zijn naar de link naar de video met Drs. Milburn, Braden, Lavranos en Trozzi? Ik heb de video een keer bekeken en wil hem doorsturen naar vrienden. Ik zie hem niet meer. Weet u hoe we de link naar deze video kunnen vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands