Dr. Mark Trozzi

De coolste persoon die zich kandidaat stelt voor het presidentschap

RFK Jr concurreert met de demente kleine-meisjes-snuiver die rondwankelt en onbegrijpelijke geluiden maakt.

Kijk hier eens naar. Republikeinen vs Democraten is gewoon de oude "verdeel en heers" zwendel: onzin en afleiding: verschillende marionetten, dezelfde poppenspelers; maar een goed mens, is een geweldig!

De gestoorde kindersnuffelaar:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

8 reacties

 1. Een kerngroep van 18 House Reps van beide grote partijen gaf onlangs een persconferentie. Ze noemen zichzelf "The Sovereignty Coalition" en ze steunen wetsvoorstel HR 79 - The Exit The Who Bill. Ze hebben korte toespraken gehouden en deze kunnen bekeken worden op James Roguski's Substack - The Exit The Who Bill. https://jamesroguski.substack.com/p/sovereignty-coalition-press-conference?utm_source=substack&utm_
  De hoofdpagina van de Sovereignty Coalition is hier - De Sovereignty Coalition is hier. https://sovereigntycoalition.org/ Er is een optie voor buitenlandse supporters om hun verklaring om uit de WHO te stappen te tekenen, onderaan hun hoofdpagina. Er is veel WHO info op de James Roguski Substack Archives.

  Bedankt

 2. Het is zo moeilijk te zeggen! Volgens Dr. Shiva Ayyadurai, die ook kandidaat is voor het presidentschap, is de familie Kennedy corrupt. Zijn video's staan op Rumble. Wat te geloven....

 3. Ik ben in de war over hoe eervol Kennedy is... Dit is wat ik las over Dr. Peter Breggin: https://gingerbreggin.substack.com/p/robert-kennedy-steve-kirsch-and-robert Getiteld:Robert Kennedy, Steve Kirsch en Robert Malone - Waar gaat dit allemaal over?
  "Ik heb in het verleden gewerkt met mensen die echt tot de Deep State inlichtingengemeenschap behoren"... Robert W Malone MD, en zie dan verder artikel. Persoonlijk zou ik willen dat ik door dit alles heen het Licht kon zien. Omdat ik niet zeker weet wie wie voor de gek houdt?

 4. Ah nee. Kennedy heeft banden die 20 jaar teruggaan, waar hij als hoofdadvocaat samenwerkte met een groot aantal bedrijfsentiteiten die diepe banden hebben en actief deelnemen aan de Reset- en ESG-initiatieven voor hun plezier en winst. Dit naast zijn diepe geloof in het broeikaseffectbedrog, waarbij hij ooit zei dat alle "ontkenners" opgesloten zouden moeten worden. Er lijkt een hele stal van deze "hoop en verandering" kandidaten te zijn die hun verhaal uit het verleden op orde hebben voordat ze ten tonele verschijnen om ons allemaal blindelings te leiden naar wat de piramidekap met ons van plan is.

  1. Het eerste deel van je opmerking is ongegrond.

   Wat het klimaat betreft, ben ik geneigd het met hem eens te zijn. Hij gebruikt 'koolstof' als eufemisme voor CO2 en gelooft dat dit de oorzaak is van klimaatverandering en vervuiling.
   Hier is zijn verklaring die hij vaak presenteert in het commentaargedeelte van CHD:

   "Ik heb 40 jaar gevochten om de olie- en kolentitanen ervan te weerhouden ons water, onze lucht en onze kinderen te vervuilen met giftige stoffen, arsenicum, benzeen, PAK's, het kwik dat elke zoetwatervis in Amerika heeft vergiftigd - EN de koolstof die nu een existentiële bedreiging vormt voor onze planeet.

   Ik heb bijna twintig jaar over deze kwesties geprocedeerd. Ik ken de wetenschap van voor naar achter. Ik vind het ironisch dat activisten die zich bewust zijn van de corruptie en hebzucht van de farmaceutische industrie nog steeds blind zijn als het om Carbon's gaat. Roofzuchtige industrieën gebruiken hetzelfde draaiboek. De farmaceutische industrie overtuigt het publiek ervan dat de autisme-epidemie een illusie is. Big Tobacco zweert dat roken geen kanker veroorzaakt. Monsanto overtuigt ons ervan dat glyfosaat onschadelijk is. Op dezelfde manier doen Big Oil en King Coal hun uiterste best om ons ervan te overtuigen dat koolstof de planeet niet opwarmt.

   Ze vangen allemaal toezichthouders, temmen verslaggevers en corrupte wetgevers om de democratie te ondermijnen. Ze gebruiken dezelfde nepwetenschappers op het gebied van tabak en huurling-biostituten om frauduleuze onderzoeken op te zetten die twijfel zaaien en politieke dekking geven aan hun corrupte politici.

   In de jaren 1970 had Exxon 's werelds meest briljante koolstofwetenschappers in dienst om de olieproductie te begrijpen. Het bedrijf ging er prat op meer te weten over het lot van de koolstofmolecule dan wie dan ook op aarde. Uit interne documenten blijkt dat deze wetenschappers Exxon waarschuwden dat ongewijzigd beleid de polen zou doen smelten, de zeespiegel zou doen stijgen en een catastrofale klimaatverandering teweeg zou brengen.

   In plaats van hun bedrijfsmodel te veranderen, investeerden Exxon en haar Carbon Cronies een half miljard dollar in een vier decennia durende campagne van leugens en bedrog om het publiek te misleiden. Hun campagne werd gesteund door hun bondgenoten in de diepe staat, de inlichtingendiensten, het militair-industrieel complex en de media, die de aanwijzingen van hun adverteerders voor olie en auto's overnamen. Dit kartel heeft een zelfmoordpact voor de mensheid en de planeet in elkaar gezet. Zij zijn de apocalyptische krachten van onwetendheid en hebzucht."

   Hij is wel tegen de oorlog en giftige prikken.
   "Twee van de drie is niet slecht" zoals in het liedje van Meatloaf. 😉

  2. Bedankt, want ik was/ben in de war over dit alles. Het begon met het in twijfel trekken van de integriteit van Dr. Malone. Nu ben ik nog meer in de war over Kennedy en begin ik me af te vragen of ik mijn tijd wel verdoe met het luisteren naar zelfs deze, die net op Dr. Trozzi is geplaatst. (zie link over Dr. Peter Breggin)

 5. Amerikaanse krankzinnige militairen, politici en medische functionarissen bouwen overal laboratoria, niet alleen in Oekraïne.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/nih-funded-bat-research-lab-leak-colorado/

  En hier is een Amerikaan, Resilience National Corporation, dat nog niet zo lang geleden is opgericht in Mississauga. Zij houden zich bezig met levende virussen, virale vectoren en andere componenten (waaronder infectiviteits- en potentieanalyses) om de ontwikkeling van vaccins efficiënter en effectiever te laten verlopen.

  https://resilience.com/

  Toen ik hierover contact opnam met het kantoor van de burgemeester, werd ik tegengewerkt. Ik e-mailde hen CHD artikel over dit lelijke bedrijf ... nog steeds geen reactie.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/cia-linked-mrna-moderna-omicron-covid-booster-shot/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands