Dr. Mark Trozzi

De strijd voor ethische geneeskunde in Ontario

Medeplichtigen aan de covide-misdaden tegen de menselijkheid blijven hun ambt misbruiken om goede artsen die zich verzetten tegen de misdaden en het publiek beschermen te "straffen". Video en artikel uit de Epoch Times.

In het verhaal van de covide misdaden tegen de mensheid, is Canada de thuisbasis van helden en schurken.

Net als het Trudeau-regime blijft het College of Physicians and Surgeons of Ontario internationale bekendheid verwerven. Hier is een beknopt verslag, zowel geschreven als op video, van Epoch Times schrijver Matthew Evans-Cockle getiteld "Gestraft om het juiste te doen: De strijd voor ethische geneeskunde in Ontario".

Auteur: Matthew Evans-Cockle

Gestraft om het juiste te doen: De strijd voor ethische geneeskunde in Ontario

"Wat staat er op het spel met de COVID-19 gerelateerde beperkingen die het College of Physicians and Surgeons of Ontario aan artsen oplegt?"

"De artsen Crystal Luchkiw, Patrick Phillips en Mark Trozzi zijn hun licenties kwijt, hun carrière wordt bedreigd en hun leven wordt ontsierd door de onaangename noodzaak van enorm kostbare rechtszaken. De persoonlijke kosten die zij betalen zijn geen lachertje, maar die persoonlijke kosten zijn niet wat hen drijft, en het is niet waar de ernst van deze situatie ligt. Deze artsen vechten voor het recht om voor hun patiënten te zorgen op de beste manier die zij kennen, zoals bepaald door hun medische kennis en de individuele behoeften van elke individuele patiënt."  Matthew Evans-Cockle

Dit artikel en ander geweldig materiaal zijn beschikbaar op Het Tijdperk Times en De Cariboo Sentinal.

Ik constateer een compleet gebrek aan goed vertrouwen in onze omgang met de CPSO. Ze gebruiken vuile juridische trucs om wat een eerlijk proces zou moeten zijn te corrumperen, achterbakse manoeuvres om wetenschappelijk en deskundig bewijs te dwarsbomen, en ze verdedigen belachelijke standpunten zoals beweren dat de covide genetische experimenten, die gepaard gaan met ongekende verwondingen en doden, "veilige effectieve vaccins" zijn.

Gerelateerd materiaal:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands