Dr. Mark Trozzi

Canada's nationale burgeronderzoek begint! 30 maart 2023

Teken Canada's petitie; registreer u gratis om live aanwezig te zijn of kijk online. Dr Mark Trozzi getuigt deze zaterdag 1 april van 15.40 tot 16.20 uur. Links en schema's zijn allemaal hier.

Herinnert u zich dat er vorig jaar een openbaar onderzoek werd gehouden van donderdag 13 oktober 2022 tot vrijdag 25 november 2022. Het was een onderzoek naar het inroepen van de noodwet door WEF-operator Trudeau op 14 februari 2022 net voordat hij en zijn regime, naar mijn mening, volledig ongerechtvaardigd geweld en mensenrechtenschendingen tegen onschuldige Canadezen pleegden. Dat schokte en maakte de wereld boos. Dat openbare onderzoek bracht, naar de mening van velen waaronder ikzelf, uitgebreid bewijs aan het licht van misbruik en misleiding van de Canadezen door het WEF/Trudeau regime dat de Corporation of Canada controleert. Onder de huidige controleurs, is de Canadese Corporatie een plaag op Turtle Island.

Het openbaar onderzoek van 2022 bracht naar mijn mening aan het licht dat het WEF-Trudeau geen enkele rechtvaardiging had om de noodwet in te roepen en de lichamen, rechten, bezittingen en bestaansmiddelen van onschuldige, vreedzame Canadezen aan te vallen. Nadat al het vernietigende bewijsmateriaal was gepresenteerd, eindigde de openbare hoorzitting echter op kluchtige wijze met een belachelijke verklaring dat alles in orde was en dat Trudeau was vrijgesproken van elke overtreding. Het was een grap die aantoonde dat de oude, door het WEF geteisterde instellingen volledig faalden. Voor velen van ons kwam daarmee een einde aan elk overblijvend debat; en we erkennen nu dat deze instellingen volledig disfunctioneren en dus volledig onwettig zijn.  

Dus, wij, het volk van Canada, houden ons eigen onderzoek, om waarheden te onthullen die voor het publiek verborgen zijn gebleven. Samen zullen we nadenken over uitgebreid bewijsmateriaal en onze situatie; als mensen die de waarheid zoeken en gezond verstand hebben; geen slaven van oorlogsmisdadigers.

We zullen oplossingen vinden en de mensenrechten en de rechtsstaat terugbrengen, ongeacht de aartscriminelen die de nu onwettige Corporation of Canada controleren. Ze doen kwaad en handelen zonder eer. Gerechtigheid eist dat ze hun rechten hebben verspeeld.

We handelen in eer. We doen geen kwaad. We behouden onze rechten en vrijheden. Maar we moeten vechten!

De hoorzittingen beginnen in Toronto op 30 maart 2023 om 9 A.M. EDT.

Ik zal op zaterdag 1 april van 15.40 tot 16.20 uur getuigen tijdens de hoorzittingen in Toronto. U kunt registreer om deel te nemen of bekijk hier online.

Er zijn nog meer data en locaties:

Toronto, Ontario . 30 maart @ 9:00 am - 1 april @ 5:00 pm

Winnipeg, Manitoba. April 13 @ 9:00 am - April 15 @ 5:00 pm

Saskatoon, Saskatchewan. April 20 @ 9:00 am - April 22 @ 5:00 pm

Red Deer, Alberta. April 26 @ 9:00 am - April 28 @ 5:00 pm

Vancouver, Brits Columbia. 2 mei @ 9:00 am - 5 mei @ 5:00 pm

Quebec. 11 mei @ 9:00 uur - 13 mei @ 17:00 uur

Ottawa, Ontario. 17 mei @ 9:00 am - 19 mei @ 5:00 pm

Links:

Alsjeblieft onderteken de petitie dit onafhankelijke, door burgers geleide en door burgers gefinancierde nationale onderzoek naar Canada's Covid-19 Response te steunen!

U kunt zich inschrijven om deze week in Toronto bij te wonen, inclusief mijn getuigenis van zaterdag 3:40 PM tot 4:20 PM EDT, in persoon of hier online.

Voor details en om u te registreren voor andere hoorzittingen in Canada zoals hierboven vermeld klik hier.

Hier is de Nationaal Burgeronderzoek Homepage waar u zich kunt aanmelden voor de nieuwsbrief en meer.

Om te helpen financiële ondersteuning van de Nationaal Burgeronderzoek.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

9 reacties

  1. Ik ben geen burger. Ik ben een levende vrouw. Een volk. En waarom is Dr. Malone überhaupt betrokken bij het Canadese onderzoek?

    1. Robert Malone is waarschijnlijk een van de best geïnformeerde medische wetenschappers ter wereld met betrekking tot de mRNA-technologie en hij reist de wereld rond en overlegt met mensen als Mattias Desmet, een vooraanstaand psycholoog die de wereld informeerde over de massale vormingshypnose die de WHO en het WEF gebruikten om angst aan te wakkeren voor het COVID-virus en ook over het gebruik van propaganda om te liegen over de werkzaamheid van het zogenaamde vaccin, dat de oorzaak was van veel doden en gewonden in landen waar veel vaccins werden gebruikt. Word wakker.

  2. De regering en de elite hebben veel geld gekregen van het covidale schandaal dat ze hebben veroorzaakt. Ze kunnen nu betalen om zichzelf uit dit enorme gat te trekken. De liberalen hebben blijkbaar veel geld om weg te gooien. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands