Dr. Mark Trozzi

Dr. Byram Bridle Analyse van Pfizer's 6 maanden durende trial update

Meer kwaad dan goed

Hier is de laatste van vier presentaties van de panelleden, waaronder ikzelf, georganiseerd door Bright Light News op 28 januari 2023 in het Zoetic Theater in Hamilton. De gerenommeerde Canadese vaccinoloog en virale immunoloog, Dr. Byram Bridle, heeft de 6 maanden durende klinische proef van Pfizer uitgesplitst...en de resultaten zijn oogverblindend.

Dank aan Bright Light News voor het voortdurend aan het licht brengen van belangrijke zaken. Om ons te helpen Bright Light News te ondersteunen doneer hier of stuur een e-transfer naar [email protected].

De presentaties die aan Dr. Bridle voorafgingen staan hieronder:

Meer over de aartscriminelen bij Pfizer: https://drtrozzi.org/?s=pfizer

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands