Dr Marty Makary | De grootste dader van covide leugens is?

Dr Marty Makary 2 minuten verklaring voor de USA House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic

Overal ter wereld hebben regeringen dodelijke leugens verteld, terwijl... die waarheid sprekende artsen beschuldigen van het verspreiden van verkeerde informatie. Canada en de VS zijn geen uitzondering.

Johns Hopkins University professor Dr. Marty Makary vertelde het House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic tijdens de eerste hoorzitting op dinsdag 28 februari 2023 dat "de grootste pleger van verkeerde informatie tijdens de pandemie de regering van de Verenigde Staten is geweest" en hij noemde meerdere voorbeelden. Hier is een informatieve 2 minuten durende video van hem.

Transcript. DR. MARTY MAKARY:

De grootste verspreider van verkeerde informatie tijdens de pandemie was de regering van de Verenigde Staten.

Verkeerde informatie die...

- Covid werd verspreid via oppervlaktetransmissie

- Dat de gevaccineerde immuniteit veel groter was dan de natuurlijke immuniteit

- Dat maskers effectief waren. Nu hebben we de definitieve Cochrane review. Wat doe je met die review? Cochrane is het meest gezaghebbende bewijsorgaan in de geneeskunde, al tientallen jaren. Negeer je het gewoon en praat je er niet over?

- Dat myocarditis vaker voorkwam na de infectie dan na het vaccin. Niet waar, het komt 4-28 keer vaker voor na het vaccin.

- Dat jonge mensen baat hebben bij een booster, verkeerde informatie. Onze twee top experts over vaccins verlieten de FDA uit protest over deze specifieke kwestie, het pushen van boosters bij jonge, gezonde mensen. De gegevens waren er nooit. Dat is waarom de CDC nooit het aantal ziekenhuisopnames openbaar maakte onder Amerikanen onder de 50 jaar.

- Dat vaccinatieverplichtingen de vaccinatiegraad zouden verhogen. Een studie van de George Mason Universiteit toont aan dat dit niet het geval was. Het deed één ding, het creëerde "nooit-vaxxers" die nu niet de kindervaccins krijgen die ze moeten krijgen.

Keer op keer hebben we iets gezien dat veel verder gaat dan het gebruiken van je beste oordeel met de beschikbare informatie. We hebben iets gezien dat onvergeeflijk is, en dat is de bewapening van medisch onderzoek zelf. De CDC die hun eigen slordige studies uitbrengen, zoals hun eigen studie over natuurlijke immuniteit waarbij ze twee maanden naar één staat keken, terwijl ze al jaren gegevens hadden over alle 50 staten. Waarom rapporteerden ze alleen dat ene stukje data? Waarom hebben ze de hele database doorgesneden? Omdat het hen het resultaat gaf dat ze wilden.

Hetzelfde met de maskerende studies. De gegevens zijn nu opgenomen in gigantische systematische reviews, en de ambtenaren van volksgezondheid waren intellectueel oneerlijk. Ze logen tegen het Amerikaanse volk."

Verwant materiaal

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

1 reactie

 1. Het begint met het verschil tussen legaal en rechtmatig. Legaal is voor een bedrijf. Wettig is voor man en vrouw. Dat is het. Is dit de oplossing dat als wij het volk leren, we de tirannie kunnen terugdringen. Na een kleine leercurve, worden de vragen die ik me al drie jaar over dit onderwerp stel, langzaam beantwoord.

  Neem dit alstublieft niet licht op. Wet vs legaal. Als u een van deze aanklachten voorlegt aan de rechtbank, verwijdert u uw jurisdictie en geeft u het aan de leken en de rechter. Hun spel. En uw zaak ligt in hun handen/jurisdictie.

  Ik heb gehoord dat Dr. Trozzi op de hoogte is van dit idee, maar ik begrijp niet waarom een rechter die voor een bedrijf werkt en op winst draait bevoegd is.

  Begin met de eerste 3 fundamentele kennis video's eenvoudig om van te leren en anderen te laten zien... https://awarriorcalls.com

  Ook anderen met hetzelfde principe:

  - Karl Lentz
  https://theloresociety.com

  Paul en Greg van
  https://thesovereignsway.com

  - Kali Spelling
  https://rumble.com/vuoxyr-rise-and-shine-kali-spell-lecture-elevate-and-illuminate.html

  Bedankt, Dan 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands