Dr. Mark Trozzi

Dr David Martin PhD - massamoord aanklachten komen eraan

"Als je denkt dat dit iets te maken heeft met gezondheid en een virus, heb je waanvoorstellingen."

Dr David Martin is nu een gevestigde kampioen in de covid-oorlog. Deze wereldwijde expert op het gebied van intellectueel eigendom heeft het voortouw genomen bij het blootleggen van tientallen jaren octrooien en andere bewijzen van intellectueel eigendom van de met voorbedachten rade uitgevoerde covid-misdaden, waaronder massamoord met voorbedachten rade, afpersing en fraude. Dat bewijs is nu de ruggengraat van de zaken in de rechtbanken die achter de covide aartsmisdadigers aangaan.

Biden, Trudeau, Fauci, Baric, Daszak en anderen worden genoemd in deze wettige jacht op aartsmisdadigers.

Dr Martin herinnert ons eraan dat we onze energie niet moeten verspillen aan irrelevante debatten, maar ons moeten richten op strafrechtelijke vervolging. Help er alstublieft voor zorgen dat de hele wereld weet dat wie de covide agenda op welke manier dan ook bevordert, medeplichtig is.

Hier zijn een paar citaten van Dr Martin:

"Elke wetshandhaver die Trudeau steunt, is medeplichtig aan de criminele daden van de regering van Canada, de universiteit van British Columbia, Acuitas, AlCana, Thomas Madden en Pieter Cullis."

"Het maakt niet uit welke klinische proeven wel of niet zijn gedaan, we moeten ons alleen richten op de strafrechtelijke vervolging van terroristen die nu hebben meegewerkt aan de moord op miljoenen mensen."

"Een biowapen geleverd door een draagstof ontwikkeld door de regering van Canada. Pfizer, BioNtech en Moderna betalen royalties aan Canada voor elke injectie; dit is afpersing op het... hoogste niveau. Trudeau en de regering van Canada zijn medeplichtig en schuldig aan afpersing en samenzwering om terreurdaden te plegen."

Als je dorst naar gerechtigheid, hier zijn 12 verfrissende minuten:

Meer geweldig nieuws en bronnen van Dr David Martin's team: Prosecutenow.com

Gerelateerd materiaal:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

1 reactie

  1. Dit is geweldig. Goed om je hier te zien. Ik stel voor dat je een kanaal opzet op Rumble en daar invloedrijke mensen interviewt en anderen leert te doen wat jij doet. Het leggen van criminele rechtszaken overal in onze gemeenschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands