Dr. Mark Trozzi

Ending Type 2 Diabetes | Dr Paul Marik en Iron Will

Medicijnvrije behandeling die werkt bij metabool syndroom, diabetes, obesitas, hartziekten, hypertensie, ontstekingen en veroudering.

Wij kennen Dr. Paul Marik als een wereldberoemde intensive care arts, een leider in de behandeling van covid-19, en een leider in de behandeling van covid-"vaccin"-letsels. Hij is een van de oprichters van de FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance).

Door het covide tijdperk heeft de farmaceutische industrie laten zien dat ze absoluut niet te vertrouwen zijn. Nu stellen veel artsen de vorige eeuw van op medicijnen gebaseerde ziekenzorg ter discussie. We ontdekken geheel nieuwe paradigma's over gezondheid en het oplossen van ziekten.

Na meer dan twintig jaar als medicijnafhankelijke type 2-diabeet heeft Dr. Paul Marik zijn diabetes en andere aspecten van het metabool syndroom opgelost.

Dr. Paul Marik deelt hoe hij zichzelf heeft bevrijd van diabetes type 2 en alle medicijnen uit zijn regime heeft geschrapt met: intermittent fasting (tijdgebonden eten), een koolhydraatarm dieet, en onthouding van bewerkt voedsel.

Dr. Paul Marik deelt belangrijke onthullingen over de voordelen van verzadigde vetten en de noodzaak een einde te maken aan de anti-cholesterol obsessie. Hij legt uit dat het de koolhydraten zijn die de niveaus van ongezonde triglyceriden verhogen en de niveaus van gezonde HDL-cholesterol verlagen. Verder is cholesterol niet slecht, maar statine medicijnen wel, vooral voor de geestelijke functie.

Dr. Paul Marik op 64-jarige leeftijd geneest zichzelf van Type 2 Diabetes

Dr. Paul Marik en de FLCCC's Guide To Treatment van het metabool syndroom, diabetes, obesitas, hartziekten, hypertensie, ontstekingen en veroudering.

Met dank aan Dr. Paul Marik, Dr. Pierre Kory en De Frontlinie Covid Critical Care Alliance. Zij zijn een schat aan middelen en informatie over de behandeling van covid, de behandeling van covid "vaccin" verwondingen, en nieuwe grenzen waaronder het beëindigen van het metabool syndroom en andere chronische ziekten.

Over IronWillReport.com (De stem van het tegenverhaal)

Het reguliere nieuws is volledig onbetrouwbaar geworden. Will Dove, de oprichter van StrongAndFreeCanada.org, opgericht IronWillReport.com in 2022 om Canadezen de waarheid te brengen die de gevestigde media niet willen melden, en onze regering niet wil dat je hoort. Via zijn wekelijkse nieuwsbericht (dat elke vrijdag verschijnt) en regelmatige exclusieve interviews met deskundigen, auteurs en klokkenluiders streven Will en zijn team ernaar u op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen op vele fronten, van het Covid-verhaal tot de woke-beweging, corruptie bij de overheid en in het bedrijfsleven, bedreigingen van onze privacy en autonomie, vrijheid van meningsuiting en religie, censuur en nog veel meer.

Eerdere gasten waren onder meer Dr. Peter McCullough, Dr. Mark Trozzi, John Carpay, Dr. Robert Malone (de uitvinder van de mRNA-technologie), Dr. Richard Fleming (auteur van "Is Covid-19 a Bioweapon"), John O'Looney en Richard Hirschman (die verschenen in de documentaire Died Suddenly), Brian Peckford (de enige overlevende auteur van het Handvest van Rechten en Vrijheden), Andrew Wakefield (maker van de documentaire Vaxxed, en de eerste die het verband vond tussen vaccins en autisme), de Canadese vrijheidsstrijder James Topp, Oliver Ross van LibertyLives over de bescherming van uw privacy, en vele anderen.

Er zijn veel gratis interviews en rapporten op de site, en de inhoud voor leden is beschikbaar voor slechts $9.95/maand met een gratis proefperiode van 15 dagen. Alle opbrengsten van de site gaan naar de financiering van de strijd voor onze rechten en vrijheden bij Strong And Free Canada.

IronWillReport.com accepteert geen enkele vorm van overheids- of bedrijfsfinanciering. Alles wat we doen wordt gefinancierd door onze kijkers, dus u kunt er zeker van zijn dat onze enige 'agenda' is om u de waarheid te brengen....

Gerelateerd materiaal:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands