Dr. Mark Trozzi

C19 mRNA "Vaccins" werden ontworpen om ons pijn te doen.

Niet per ongeluk, maar met criminele bedoelingen.

Karen Kingston

De zogenaamde C19 "vaccins" werden ontworpen om ons pijn te doen. Het was ook bekend dat ze geen echt nut hadden om C19 infecties te voorkomen. Wetenschappers, Pfizer, de FDA en anderen wisten dit voordat ze de vaccins goedkeurden. Hier is mijn samenvatting, en de link Karen Kingston's uitgebreidere onthullingen.

Wij zijn dank verschuldigd aan Karen Kingston. Op 29 november 2022 publiceerde zij een uitstekend artikel getiteld: Beoogde gevolgen: mRNA-vaccins werden ontworpen om ernstige ziekte te veroorzaken en resistent te zijn tegen antilichamen.

Hier wil ik de belangrijkste punten kort toelichten:

COVID-19 mRNA vaccins werden niet ontworpen om ons te beschermen tegen covid-19 infecties. Ze werden ontworpen om ziekte te veroorzaken.

Barney Graham en Jason McClellan zijn twee van de belangrijkste wetenschappers die het gepatenteerde spike-eiwit hebben uitgevonden dat nu massaal wordt geproduceerd in de meer dan de helft van de mensheid die ten prooi is gevallen aan de gedwongen en verkeerd voorgestelde genetische injecties. Deze injecties zorgen ervoor dat dit kunstmatige en zeer giftige spike-eiwit wordt geproduceerd in vrijwel elke cel in het lichaam van hun slachtoffers.

spike-eiwit

Een publicatie van Graham, McClellan en hun collega's van februari 2020 stelt dat deze door de mens gemaakte coronavirus-spike glycoproteïne agressiever bindt aan onze menselijke ACE2-receptoren dan het SARS-CoV2-virus zelf. Zij beschrijven ook hoe zij meerdere bestaande antilichamen voor reeds bestaande spike-eiwitten hebben getest met hun kunstmatige spike-eiwit; en alle waren onverenigbaar: niet in staat te binden.  

Dit betekent dat zij een spike-eiwit hebben uitgevonden dat giftiger is dan de spike-eiwitten van het door de mens gemaakte SARS-C0V2-virus en andere reeds bestaande coronavirussen. De antilichamen, waarvan het de productie zou uitlokken, zouden niet effectief zijn in het voorkomen van covid-19 infecties of welke coronavirusinfectie dan ook.

Zij wisten dat de injecties de productie van dit hyper-toxische spike-eiwit zouden opwekken, en dat dit de productie van antilichamen zou opwekken, die geen nut zouden hebben bij het voorkomen van coronavirusinfecties. De injecties zouden "alle kwaad en geen voordeel" opleveren.

De FDA was hiervan op de hoogte en hun eigen documenten tonen dit aan. De FDA keurde de nood gebruik vergunning van de Pfizer injectie goed wetende:

  • de injecties voorkomen niet de ernstige ziekte van covid-19

  • veroorzaken de injecties ernstige ziekte gedurende de 7 dagen na de injectie.

Overigens, deze laatste realiteit wordt in Canada en op vele andere plaatsen verdoezeld door iemand pas twee weken na de injectie als gevaccineerd te beschouwen..

De FDA wist dat de injecties geen coronavirusinfecties of ernstige ziekte voorkomen. Ze wisten dat de genetische injecties een hyper-toxisch spike-eiwit in hun slachtoffers produceerden. Ze wisten dat veel mensen ernstig ziek zouden worden na de injecties.

Dus met criminele bedoelingen keurde de FDA de injecties goed, steunde de massale gedwongen injectiecampagnes, en creëerden regeringen valse statistieken door te doen alsof mensen die ziek werden in de eerste weken na hun injectie, "ongevaccineerd" waren.

De details over de EUA-aanvraag van Pfizer, de steun van de FDA voor klinische proeven bij kinderen, en hun latere goedkeuring van deze dodelijke injecties voor routinematige toediening aan kinderen, zijn nog verontrustender. Het bewijs van criminele bedoelingen door de FDA is overtuigend.  

"De goedkeuring door de FDA van COVID-19 mRNA vaccins is niet alleen frauduleus, het is een samenzwering om met voorbedachten rade Amerikanen te vermoorden met een biologisch wapen." - Karen Kingston.

Voor meer informaties klik hieren om Karen Kingston's werk te volgen of te steunen, bezoek haar substack.

Aanbevolen materiaal:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands