Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Wat doodde werkelijk miljoenen? | Denis Rancourt

Iron Will interview met professor Denis Rancourt: expert in de analyse van gegevens over sterfte door alle oorzaken

Met dank aan Iron WIll van Strong and Free Canada voor dit uitstekende stuk onderzoeksjournalistiek.

"De regering en de media hebben ons sinds het begin van de plandemie verteld dat miljoenen zijn gestorven aan Covid. Maar de All-Cause Mortality cijfers uit de hele wereld vertellen een ander verhaal. Professor Denis Rancourt is een expert in de analyse van gegevens over sterfte door alle oorzaken. In dit diepgaande interview toont hij het bewijs dat als regeringen over de hele wereld geen 'pandemie' hadden aangekondigd en vervolgens rampzalige maatregelen hadden genomen, er geen extra mensen zouden zijn gestorven." - IJzeren Wil

  • Wat veroorzaakte 1,3 miljoen extra doden in de VS alleen al?
  • Waarom zijn er zo weinig extra mensen gestorven in Canada?
  • Verandert de Canadese regering sterftecijfers?
  • Hoe hebben de vaccinaties extra sterfgevallen veroorzaakt?

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands