Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Drie artsen vechten voor 38 miljoen Canadezen

Glen Jung, advocaat Michael Alexander en Covid Integrale Artsen Luchkiw, Phillips en Trozzi.

Tientallen artsen in Ontario weigeren de eed van Hippocrates, kritisch redeneren en mensenrechten op te geven; ondanks de meedogenloze criminele covide agenda, en de actieve rol van de CPSO daarin. Hier is een korte video van 1 1/2 minuut en het volledige interview door Glen Jung van Bright Light News met onze advocaat Michael Alexander en Dr Crystal Luchkiw, Dr Patrick Phillips, en ikzelf Dr Mark Trozzi. We houden de lijn vast tegen gedwongen verkeerd voorgestelde dodelijke injecties, de obstructie van veilige behandelingen voor covid, het toedekken van sterfgevallen en verwondingen door covid-injecties, en de vernietiging van de Canadese gezondheidszorg. Mensen worden bedrogen, geschonden en verwerkt als ongewenste dieren. Wij verwerpen dat. Sta alstublieft achter ons, voor ons allemaal en voor toekomstige generaties.

1 1/2 minuut trailer

Volledig interview

Aanbevolen verwant materiaal en referenties

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands