Dr. Mark Trozzi

Drie artsen vechten voor 38 miljoen Canadezen

Glen Jung, advocaat Michael Alexander en Covid Integrale Artsen Luchkiw, Phillips en Trozzi.

Tientallen artsen in Ontario weigeren de eed van Hippocrates, kritisch redeneren en mensenrechten op te geven; ondanks de meedogenloze criminele covide agenda, en de actieve rol van de CPSO daarin. Hier is een korte video van 1 1/2 minuut en het volledige interview door Glen Jung van Bright Light News met onze advocaat Michael Alexander en Dr Crystal Luchkiw, Dr Patrick Phillips, en ikzelf Dr Mark Trozzi. We houden de lijn vast tegen gedwongen verkeerd voorgestelde dodelijke injecties, de obstructie van veilige behandelingen voor covid, het toedekken van sterfgevallen en verwondingen door covid-injecties, en de vernietiging van de Canadese gezondheidszorg. Mensen worden bedrogen, geschonden en verwerkt als ongewenste dieren. Wij verwerpen dat. Sta alstublieft achter ons, voor ons allemaal en voor toekomstige generaties.

1 1/2 minuut trailer

Volledig interview

Aanbevolen verwant materiaal en referenties

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands