Dr. Mark Trozzi

Global News betwist verband tussen sterfgevallen bij artsen en covid-19 injecties.

Global News bereidt de publicatie voor van een artikel waarin een van mijn recente berichten, dat ook op Druthers is gepubliceerd, wordt aangevochten. In deze post werd het recente werk van Dr Makis toegelicht, betreffende de opzienbarende toename van sterfgevallen van Canadese artsen na hun eigen genetische covide injecties. Hier is mijn persbericht als reactie op een onderzoek dat Ashleigh Stewart van Global News naar mijn advocaat stuurde. Mevrouw Stewart beweert dat de familieleden van de overleden artsen het niet eens zijn met de statistische analyse van Dr. Makis.

PROCESWERK

1 december 2022
TO:  Ms. Ashleigh Stewart | Wereldnieuws
VAN: Dr. Mark Trozzi

Persverklaring over de dood van Canadese artsen

Referentie: Artikel in Druthersuitgave #24, november 2022.

Beste Ms. Stewart,

Ik begin met het citeren van uw e-mail onderzoek naar mijn advocaat, Michael Alexander:

Op 1 dec 2022, om 8:52 AM, Ashleigh Stewart <[email protected]> schreef:

Bedankt, Michael.

Ik heb nog een vraag, waarvan ik hoop dat u die aan Dr. Trozzi kunt doorgeven - ten eerste, bent u op de hoogte van dit krantenbericht? https://druthers.net/wp-content/uploads/2022/11/druthers-november-2022-resized.pdf

Trozzi doet hier een aantal zeer gewaagde beweringen...sic] alle 80 van deze artsen stierven na het krijgen van het vaccin. Ik heb hun families gecontacteerd. Niet één persoon zei dat hun geliefde stierf door het vaccin. Kan de heer [sic] Kan Trozzi toelichten waar hij zijn informatie over deze sterfgevallen vandaan heeft en reageren op beschuldigingen van familieleden dat hij hun nagedachtenis beledigt door tegen het publiek te liegen over hun dood?

In antwoord op uw vraag, en uw bewering dat familieleden van de overleden artsen het niet eens zijn met de analyse van Dr. Makis, zoals geciteerd in mijn artikel, geef ik het volgende antwoord:

Ik sta achter Dr. Makis, wiens analyse gebaseerd is op gegevens van de Canadian Medical Association en andere gerenommeerde bronnen. De cijfers in deze verontrustende zaak wijzen op een duidelijk verband tussen verhoogde sterfte onder artsen en het toedienen van Covid-19 injecties. Zoals Dr. Makis en zijn team opmerken:

  1. Voor artsen onder de 30 jaar zal het aantal sterfgevallen in 2022 naar verwachting 8 keer hoger liggen dan het gemiddelde voor 2019-20;
  2. Voor artsen onder de 40 jaar zal het aantal sterfgevallen in 2022 naar verwachting 5 keer hoger liggen dan het gemiddelde voor 2019-20 vóór de injectie;
  3. Voor artsen onder de 50 jaar zal het aantal sterfgevallen in 2022 naar verwachting 2 keer hoger liggen dan het gemiddelde voor 2019-20.

Deze verontrustende associatie verdient verder onderzoek om vast te stellen of er een duidelijk oorzakelijk verband is met de injecties. Momenteel maken de meeste lijkschouwers in het land echter geen gebruik van de immunofluorescerende kleuringsprocedure die zou kunnen aantonen of de massale productie van spike-eiwitten, veroorzaakt door zeer experimentele genetische injecties, heeft geleid tot de dood van deze artsen of van iemand anders bij wie een soortgelijk verband duidelijk is.

In de Druthers artikel, dat oorspronkelijk in mijn dagelijkse nieuwsbrief verscheen, heb ik mijn medeleven betuigd aan de familieleden van de overleden artsen. Ik condoleer hen nogmaals. Als familieleden beledigd of verontrust zijn door de kwesties die in de analyse van Dr. Makis aan de orde zijn gesteld, en door mijn inspanningen om deze onder de aandacht van het publiek te brengen, dan spijt mij dat oprecht. Het is echter mijn plicht als arts om geen kwaad te doen, en daarom ben ik gebonden door de eed van Hippocrates om deze familieleden en de bevolking van ons land te waarschuwen voor de potentiële gevaren van Covid-19 injecties, die niet langer als veilig en effectief kunnen worden beschouwd.

Ik zal dit antwoord op drtrozzi.org plaatsen, en de heer Alexander zal het op LinkedIn plaatsen, om de nauwkeurigheid van de verslaggeving te waarborgen.

Met vriendelijke groet,
Dr. Mark Trozzi
per: Michael Alexander, MA, JD, LLM
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands