Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Canada's "vice-premier" Chrystia Freeland is een gevaarlijke grap.

Zie Chrystia Freeland's oneerlijkheid en onverschilligheid

Canada's "vice-premier" Chrystia Freeland zou niet meer dan een grap zijn, als ze niet zo gevaarlijk was. Ze is een toegewijde agent van het WEF. Zij zijn een vijandige buitenlandse vijand die werkt aan de vernietiging van ons land, gezondheid, grondwet en rechten, terwijl ze een dystopische wereldwijde dictatuur creëren.  

Vorige week getuigde ze bij het onderzoek naar de Emergencies Act. Ze probeerde haar en Trudeau's beroep op de moderne versie van de War Measures Act te rechtvaardigen. Zij gebruikten deze om de Truckers Rally met geweld neer te slaan en de rechten van de Canadezen te schenden, waaronder onze vrijheid van vergadering, meningsuiting, eigendom en vreedzaam protest. Helder Light Nieuws vergelijkt haar beweringen met de werkelijkheid. Wij bidden en werken voor gerechtigheid; de vervolging van Trudeau, Freeland en anderen; en de terugkeer van de rechtsstaat en de mensenrechten in Canada.

Gerelateerd materiaal:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands