Dr. Mark Trozzi

Canada's "vice-premier" Chrystia Freeland is een gevaarlijke grap.

Zie Chrystia Freeland's oneerlijkheid en onverschilligheid

Canada's "vice-premier" Chrystia Freeland zou niet meer dan een grap zijn, als ze niet zo gevaarlijk was. Ze is een toegewijde agent van het WEF. Zij zijn een vijandige buitenlandse vijand die werkt aan de vernietiging van ons land, gezondheid, grondwet en rechten, terwijl ze een dystopische wereldwijde dictatuur creëren.  

Vorige week getuigde ze bij het onderzoek naar de Emergencies Act. Ze probeerde haar en Trudeau's beroep op de moderne versie van de War Measures Act te rechtvaardigen. Zij gebruikten deze om de Truckers Rally met geweld neer te slaan en de rechten van de Canadezen te schenden, waaronder onze vrijheid van vergadering, meningsuiting, eigendom en vreedzaam protest. Helder Light Nieuws vergelijkt haar beweringen met de werkelijkheid. Wij bidden en werken voor gerechtigheid; de vervolging van Trudeau, Freeland en anderen; en de terugkeer van de rechtsstaat en de mensenrechten in Canada.

Gerelateerd materiaal:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands