Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Ethische MD's vs CPSO | Wat staat er op het spel?

Michael Alexander legt uit wat er op het spel staat. Plus de video van het tribunaal wordt verwijderd omdat hij viraal gaat en er wordt gedreigd met straffen tegen iedereen die opneemt of post.

Op 23 november 2022 om 9.00 uur stond grondwettelijk advocaat Michael Alexander met... Drs Luchkiw, Phillips en Trozzi voor de Hof van Discipline van het College van Artsen en Chirurgen van Ontario. Dank aan velen van u voor uw aanwezigheid. Meer dan tweeduizend mensen hebben de procedure live gestreamd, en tegen de avond hadden bijna 20.000 mensen de opname bekeken, voordat deze werd verwijderd.

Hier is een 30 minuten durend interview van Michael Alexander met Glen Jung van Bright Light News, opgenomen vóór het tribunaal. Alexander schetst de problemen waar het om gaat. Dit gaat veel verder dan de vervolging van tientallen Ontario artsen die onze wetenschappelijke en ethische integriteit hebben gehandhaafd en zich hebben verzet tegen de covide-misdaden tegen de menselijkheid. Het gaat om fundamentele mensenrechten en de toegang van Ontarianen tot echte gezondheidszorg; dat wil zeggen toegang tot ethische en eerlijke artsen; in plaats van alleen toegang te hebben tot artsen die gedwongen zijn hun eed te schenden, wetenschappelijk onderzoek op te geven, en mensen te behandelen volgens een onrechtmatige en destructieve agenda die uiteindelijk geleid wordt door mensen als Fauci, Gates, Tedros, Schwabb en hun volgelingen.

Ook hier was de opname van de gebeurtenissen verstrekt door het Ontario Physicians and Surgeons Discipline Tribunal (OPSDT). Alexander sprak voor charterrechten, vrijheid en ethische persoonlijke gezondheidszorg. De CPSO's advocaat verdedigde de acties van de colleges: het blokkeren van vrijstellingen van gedwongen experimentele misleidende genetische injectiesom het voorschrijven van veilige alternatieve behandelingen voor coviden muilkorven artsen zodat niemand uitspraken doet die niet strikt de covid-agenda ondersteunen. Om 20.30 uur op 23 november 2022, toen het aantal views de 20.000 naderde, werd de video voor het publiek geblokkeerd. De OPSDT had een verklaring over de video voordat deze werd geblokkeerd, waarin werd gedreigd met een boete van $25.000 voor iedereen die de tribuneprocedure geheel of gedeeltelijk opnam of publiceerde.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands