Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Waarom de wereldwijde roofdieren zo hard werken om Alex Jones het zwijgen op te leggen

Sinds het begin van de beschaving hebben slechte mensen samengespannen. Dat is geen theorie, dat is geschiedenis. Hier is een clip van 2 minuten uit 2002, waarin Alex Jones zoveel onthulde en voorspelde van wat er sindsdien is gebeurd en nu gebeurt.

Voor een diepere kijk op Alex Jones' blootstelling aan de globalistische agenda om de mensheid tot slaaf te maken, inclusief het gebruik van gedwongen injecties, is hier zijn 2007 documentaire genaamd End Game.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands