Dr. Mark Trozzi

Waarom de wereldwijde roofdieren zo hard werken om Alex Jones het zwijgen op te leggen

Sinds het begin van de beschaving hebben slechte mensen samengespannen. Dat is geen theorie, dat is geschiedenis. Hier is een clip van 2 minuten uit 2002, waarin Alex Jones zoveel onthulde en voorspelde van wat er sindsdien is gebeurd en nu gebeurt.

Voor een diepere kijk op Alex Jones' blootstelling aan de globalistische agenda om de mensheid tot slaaf te maken, inclusief het gebruik van gedwongen injecties, is hier zijn 2007 documentaire genaamd End Game.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands