Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Brandy Vaughn klokkenluider sterft op verdachte wijze

Brandy Vaughn, een dappere "big pharma" klokkenluider, die verdacht stierf. Haar boodschap is van vitaal belang om te horen en te delen.

Bedankt Wakker Canada voor al uw goede werk, inclusief het onder onze aandacht brengen van Brandy Vaughn.  

Voor Covid, was Viox een dodelijk medicijn met hoge winsten. Het leverde Merck een fortuin op en doodde tussen de 50.000 en 500.000 mensen. Brandy Vaughn was een werknemer van Merck Pharmaceuticals; haar taak was het promoten van Viox. Toen ze zich de "winst boven mensen" filosofie van de moorddadige partij in de big pharma realiseerde, liep ze weg. Ze werd een dappere klokkenluider en vocht hard in de covide oorlog. Na bedreigingen en meerdere inbraken in haar huis werd de 44-jarige Brandy dood aangetroffen door haar zoon op 7 december 2020. We zullen haar niet vergeten. Hier is een motiverende en informatieve video met haar boodschappen en inzichten in het kwaad van "big pharma" en het gevaar dat zij voor ons allen vormen.

Commentaar van Awake Canada

"Brandy sprak zich uit en onthulde de interne werking van Big Pharma. Ik keek naar haar live video's toen ze liet zien dat er in haar huis werd ingebroken en dat ze bedreigingen ontving. Ze zei dat ze niet zou terugkrabbelen en zich zou blijven uitspreken. Na ongeveer 3 video's over de inbraken en haar angst, werd ze dood aangetroffen in haar huis. Het was geen zelfmoord. Het was moord. Dit was kort na de aankondiging van de pandemie. Deze bedrijven zijn meer dan sinister. Ze hebben onze medische systemen overgenomen. Ze betalen ons college van artsen en chirurgen om leugens te verspreiden. Bekijk deze documentaire over een ware held die stierf toen hij de waarheid over Big Pharma aan het licht bracht."

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands