Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Big Pharma's Future Deel 3 | Dr Robyn Cosford

De titel van de presentatie van professor Robyn Cosford: "God of Mammon".

Hier is de volgende aflevering van de vijfdelige Weense serie over wat de toekomst van "big pharma" zou moeten zijn. Professor Robyn Cosford MD MBBS(Hons) onthult hier de schaamteloze en harteloze woekerpolitiek van "big pharma" via de plandemie en gedwongen covide injecties. Zij geeft ook inzicht in wat God en de natuur ons te bieden hebben in tegenstelling tot deze duivels en hun vergiften.

De Better Way-evenementen van 15 tot en met 19 september 2022 in Wenen, Oostenrijk, werden georganiseerd door We laten onze gezichten zien en mede gesponsord door de Wereldraad voor Gezondheid.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands