Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Captain Alan Dane | Danger: Injected Pilots

Piloten over de hele wereld zijn gedwongen deel te nemen aan het giftige covid-19 genetische experiment. Vliegen is zojuist een stuk gevaarlijker geworden!

Kapitein Alan Dana doet verslag van enkele recente enge gebeurtenissen met covid "vaccin" vergiftigde piloten. 2 minuten.

Kapitein Dana is een zeer ervaren piloot die altijd goed voor zijn gezondheid heeft gezorgd. Hij heeft Britse, Amerikaanse en Australische professionele vliegbrevetten, waaronder een FAA Accident Prevention Councillor aanwijzing. Zijn totale ervaring bedraagt meer dan 35 jaar, met nu meer dan 23.000 vlieguren. Toen zijn werkgever Qantas erop stond dat hij een nieuwe Covid-19 injectie zou nemen, weigerde Alan. Qantas ontsloeg hem. Kapitein Dana en andere bemanningsleden waarschuwen het publiek niet alleen voor de gevaren waarmee we nu in vliegtuigen worden geconfronteerd, maar dagen ook Qantas voor de rechter.

Hier is de volledige presentatie van Captain Dana van 7 november 2022 voor de Wereld Gezondheidsraad getiteld "The Implications of the Experimental Covid-19 Injections on Air Travel".

Aanbevolen aanvullend materiaal:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands