Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Trozzi | Big Pharma's Future | Part 1

Dr. Trozzi introduceert Panel 5 van de Better Way Conference in Wenen, en de sprekers Dr. Cosford, Dr. Guetzkow, Dr. Vanden Bossche, en Dr. Verkerk

Op 17 september 2022, bij de Better Way Conferentie in Wenen, Oostenrijk, had ik de eer als gastheer op te treden voor een panel van deskundigen die discussieerden over de toekomst van "big pharma".

Dit panel bestond uit vijf delen, te beginnen met mijn inleiding. In de uren voorafgaand aan dit panel hadden wereldwijde experts de verontrustende fysieke verwondingen, dood en autopsies van covid-injectieslachtoffers gedetailleerd beschreven, evenals de mentale gezondheidsschade als gevolg van de covid-misdaden tegen de menselijkheid en'total. Onnodig te zeggen dat toen ons panel zou beginnen, de grote menigte een beetje opbeuring en gelach nodig had, alvorens te duiken in de misdaden en het bloedbad van "big pharma". Ik hoop dat deze inleiding van mijzelf opbeurend en een beetje humoristisch was, zonder onsmakelijk te zijn. Geniet ervan!

De Better Way-evenementen van 15 tot en met 19 september 2022 in Wenen, Oostenrijk, werden georganiseerd door We laten onze gezichten zien en mede gesponsord door de Wereldraad voor Gezondheid.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands