Dr. Mark Trozzi

Dr Sucharit Bhakdi's dringende boodschap

Waarom de covide "vaccins" nooit kunnen werken. Hoe ze mensenlevens vernietigen. Microscopische beelden van autopsies. Een oproep om samen te komen, weer menselijk te zijn, en de covide psychopaten te overwinnen.

Dr. Sucharit Bhakdi is een wereldberoemd viroloog en hoogleraar microbiologie. Hij heeft belangrijke ontdekkingen gedaan op het gebied van immunologie en virologie. Naast zijn wetenschappelijke genialiteit belichaamt hij ook compassie. Het is dus geen wonder dat hij niet aan de zijlijn staat, noch in de laboratoria van big pharma deelneemt en profiteert van de covide misdaden tegen de mensheid. Integendeel, hij deelt zijn wetenschappelijke kennis en wijsheid, waarschuwt ons allen, en roept wetenschappers, artsen, politici en anderen op om naar de feiten te kijken, en van koers te veranderen.

In september maakte Dr. Bhakdi zijn eerste persoonlijke optreden van de afgelopen jaren. Het was op de Better Way Conferentie in Wenen Oostenrijk. Canada's Glen Jung van Helder Licht Nieuws interviewde hem aan de zijlijn, en deelde deze uitstekende video met hun interview en delen van Dr. Bhakdi's presentatie op de conferentie.

Hier is een twee minuten durende trailer waarin Dr. Bhakdi de ernstige en ongekende pathologie veroorzaakt door de covid-injecties laat zien en beschrijft.

Dr. Bhakdi legt uit waarom deze zogenaamde "vaccins" nooit kunnen werken om een covide infectie te voorkomen of te bestrijden. Hij legt uit dat ze in plaats daarvan het lichaam vergiftigen en een uiterst destructief proces op gang brengen waarbij ons eigen immuunsysteem onze bloedvaten en weefsels in het hele lichaam vernietigt.

"De mensheid wordt vernietigd" en Dr. Bhakdi roept wetenschappers, artsen en anderen op om naar de berg van solide bewijzen te kijken. "Een medicus die mensen vermoordt is de ergste crimineel die er bestaat."

Dr. Bhakdi merkt op dat hij "vreselijk bezorgd" is voor de Canadezen, omdat de Canadese regering "dingen doet die flagrant crimineel zijn; ze doden mensen".

Wat betreft het kwade genie van de covide criminelen, identificeert Dr. Bhakdi hun gebruik van angst en mind control; het breken van de wil van mensen, en ons ontmenselijken. Ze hebben "marionetten" in regeringen over de hele wereld, vooral in plaatsen als Canada en Australië. "De volgzame politici weten wat ze doen."

Aan de zonnige kant van deze duistere situatie legt Dr. Bhakdi uit dat "ons immuunsysteem beter is dan hun virus." Hij nodigt ons uit en moedigt ons aan om samen te komen, weer mens te zijn en deze psychopaten te overwinnen.

Hier is het volledige Bright Light News interview met Dr. Bhakdi. Het is rijk aan informatie en het bekijken waard:

Dank en steun aan Bright Light News

Terwijl CBC en andere propagandisten massaal overheidsgeld ontvangen om ons te misleiden en naar de slachtbank te leiden, werkt Bright Light News onvermoeibaar met een krap budget om de waarheid te ontdekken en te delen, en onze levens en toekomst te verdedigen. Help alstublieft hun werk te steunen.

Hier is het volledige Bright Light News transcript van dit Dr. Bhakdi interview.

Voor meer van Dr Sucharit Bhakdi.

Voor een solide basis in de wetenschap van de snode covid-19 injecties....

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands