Mark Sexton voormalig politieman | Citizens Enforce the Law

Wanneer de regeringen en instellingen hun plichten verzaken en onder criminele controle staan, moeten artsen, politie en anderen onze eed handhaven, ondanks vervolging. Alle mannen en vrouwen hebben het recht en de plicht om de wet te handhaven.

Artsen hebben een eed afgelegd, de politie ook. 

Artsen zweren een eed bij het betreden van de geneeskunde. Echter, cMomenteel doen veel regeringen en medische regelgevers toegewijd mee aan de covide misdaden tegen de mensheid. Ze zetten artsen onder druk om zich genetisch te laten injecteren en mee te doen aan de misdaden. Ze bedreigen en vallen onze carrières en levensonderhoud aan als we dat niet doen. Artsen die voldoen aan de onwettige covide agenda bezoedelen hun eed en nemen deel aan de covide misdaden tegen de mensheid. Ondertussen dienen en beschermen vele ethische artsen die zich aan onze eed houden, zelfstandig het publiek, als vrije mannen en vrouwen, die rechtmatig handelen om onze medemensen te beschermen.

De politie legt ook een eed af bij haar indiensttreding. Deze omvat over het algemeen het handhaven van de rechtsstaat, de mensenrechten en de grondwet, waartoe in Canada het Canadese Handvest van de grondrechten behoort.

Net als de artsen zijn veel politieagenten niet alleen gedwongen en gemanipuleerd om zich genetisch te laten injecteren, maar ook om onwettige mandaten uit te voeren. Dat betekent dat ze nu ook bestaan en handelen in strijd met hun eed. Net als de ethische artsen, dienen veel ethische politiemensen ons nu onafhankelijk als vrije mannen en vrouwen om hun eed om "de veiligheid van hun gemeenschap en het behoud van menselijk leven te garanderen" te handhaven.

Mark Sexton is een mooi voorbeeld van zo'n politieman. Deze Britse "voormalige" politieagent werkt onvermoeibaar om de wet te handhaven en de misdaden tegen de mensheid te stoppen. Hij is een geweldig rolmodel voor ons allemaal, vooral voor de politie. Hier zien we Mark Sexton in actie terwijl hij de wet handhaaft en zijn medemensen verdedigt in een "vaccinatiecentrum" waar de uiterst giftige en verkeerd voorgestelde genetische stoffen covid-19 dagelijks worden ingespoten bij nietsvermoedende en gedwongen mannen, vrouwen en kinderen.

Dit is een mooi voorbeeld voor ons allen. Mark Sexton en zijn kleine team laten zien hoe dit wordt gedaan, goed, respectvol, wettig en effectief.

Hier is de Erecode van de Internationale Vereniging van Politiechefs:

Belangrijke organisaties van politie die hun eed houden, de wet handhaven en ons allen beschermen:

Volg en steun ze alstublieft

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands