Een vreemde beschuldiging

De afgelopen zomer heb ik een behoorlijk diepe duik genomen in de vragen over de kiem versus de terreintheorieën; en of virussen en met name SAR C0V2 eigenlijk wel bestaan? Naast mijn zelfstandig onderzoek heb ik een presentatie en Q en A met Dr Wahg bijgewoond. Ook hebben wij, onder het uitstekende voorzitterschap van Drs Kathrada en Verkerk, in het Health and Humanities Committee van de World Council for Health deze vragen onderzocht en besproken.

Op 5 september deelde ik mijn persoonlijke conclusies over deze vragen in een video getiteld "Kiem & Terrein Realiteit. Is SARS CoV2 echt?" Tegelijkertijd publiceerde Dr. Rob Verkerk PhD oprichter van ANH International een uitstekend artikel getiteld "Bestaat het virus? Een kritieke behoefte aan een oplossing". Dat is allemaal prima en ik hoop dat je genoten hebt van wat we met elkaar gedeeld hebben.

Sinds 5 september is er echter iets vreemds gebeurd; Dr. Verkerk, ikzelf en andere wetenschappers met vergelijkbare conclusies worden beschuldigd van iets bizars.  

Ik hoop dat u dit tien minuten waard vindt. Er kan iets belangrijks in staan voor onze eenheid en ons succes.

Ander gerelateerd materiaal:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands