Radicale genezing en optimale gezondheid

Tien praktijken die ons allemaal drastisch kunnen helpen.

Inleiding

De farmaceutische industrie heeft bijna een eeuw lang oogkleppen opgedaan voor zowel artsen als patiënten, zodat wij gezondheid en genezing zien door een zeer nauw spectrum, namelijk gepatenteerde geneesmiddelen die volgens nauwkeurige wetenschappelijke definities bijna volledig vergif zijn. We behandelen bijvoorbeeld maagzweren met protonpompmiddelen. remmersdepressie met serotonine heropname remmershoge bloeddruk met calciumkanaal blokkers, beta-blokkersen angiotensine converting enzyme remmersen hartziekten met bloedplaatjes remmers of antistollingsmiddelen. Meer dan 90% van de voorgeschreven geneesmiddelen zijn per definitie vergiften. Ik zeg niet dat er geen rol is weggelegd voor het gebruik van deze gifstoffen om ziekten te behandelen; maar we moeten de oogkleppen afzetten die de farmaceutische industrie heeft gemaakt, en profiteren van het zeer brede spectrum van acties en stoffen die onze gezondheid kunnen verbeteren, en ons uit de ziekte halen en in "gemak" of "gezondheid" brengen.

Laten we bij wijze van lichte inleiding tot dit bevrijdende forum eens stilstaan bij tien zaken die vrij consistent zijn bij mensen die erin geslaagd zijn te herstellen van een ernstige ziekte. Deze praktijken zijn consistent onder zeldzame en bijzondere mensen die hersteld zijn van stadium 4 kanker en andere ziekten die normaal als "terminaal" of "ongeneeslijk" worden beschouwd. We hoeven niet te wachten op stadium 4 kanker, om deze sleutels tot grote gezondheid nu te beoefenen.

Hier zijn tien van de beste geneeswijzen:

1.

Empowerment van uzelf - Accepteer geen passieve rol in uw gezondheid. Uw artsen en andere gezondheidswerkers zijn een steun, maar u staat aan het roer. Wees creatief en ambitieus. Sommige mensen die een terminale diagnose krijgen, zien dit als een kans om diep naar binnen te reiken, plus te studeren, te leren en zich te ontwikkelen.

2.

Uw dieet radicaal veranderen - De meeste moderne ziekten vinden hun oorsprong in vreselijke voeding. De voedingsindustrie is niet je vriend en moet je niet vertrouwen. Neem een actieve rol in je voeding. Bestudeer voeding en breng je kennis in de praktijk. Voeding is een medicijn, en bepaalde voedingskeuzes kunnen het menselijk lichaam in staat stellen om op ontzagwekkende wijze te genezen.

3.

Onderdrukte emoties loslaten - Er is een verband tussen onze gezondheid en onderdrukte emoties. Het vinden van gezonde manieren, tijden, plaatsen en ondersteunende mensen om ons te helpen diepgewortelde pijn los te laten kan zeer bevrijdend zijn en een ongelooflijke helende kracht hebben.

4.

Positief bewustzijn - Talloze spirituele leraren benadrukken al lang dat positieve geloofssystemen belangrijke gunstige effecten kunnen hebben op onze gezondheid. Dankbaarheid in gebed en meditatie brengt onze aandacht op alle goede dingen in ons leven en genereert positieve emoties. Kwantumfysica is zeer reëel en ligt ten grondslag aan alles wat bestaat, inclusief onszelf. Kwantumfysica is net zo echt als anatomie en biochemie. Het laat ons zien dat de dingen niet zo vast en star zijn als ze lijken; en dat onze gedachten diepgaande invloed hebben op de materie zelf, inclusief ons lichaam en alles om ons heen. Positief denken zorgt voor positieve ervaringen en een goede gezondheid.

5.

Bewegen en bewegen. Het moderne leven is erg zittend. Machines doen het meeste zware werk. Wij doen er verstandig aan meer tijd te besteden aan lichaamsbeweging. Het tegenovergestelde van een couch potato is iemand die urenlang niet eet en ervoor kiest fysiek actief te zijn in werk, spel en beweging. Hedendaagse stress is abstract; het maakt ons gespannen, brengt ons in een vecht- of vluchttoestand, maar zonder natuurlijke uitlaatklep voor die energie. Het laat ons opgekropt en gespannen achter. In vroegere tijden was de bron van stress zoiets als een hongerige beer die ons achterna zat. We renden hard en snel tot we buiten gevaar waren. Dan zakten we in elkaar, kwamen op adem en voelden ons opgelucht en ontspannen. Dat was gezonde stress veroorzakende oefening. In de moderne tijd moeten we ervoor kiezen fysiek actief te zijn. Zelfs korte periodes van intensieve lichaamsbeweging stimuleren het lichaam om sterk te worden. Het verlicht ook de ongezonde toestand van opgekropte stress, een toestand die genezing in de weg staat. Er zijn veel manieren om te bewegen. Zoek er een die voor u werkt en begin er vandaag mee.

6.

Leef met een doel. Erken de mensen, passies en doelen die je inspireren. Wees creatief en doe elke dag dingen om de wereld beter te maken. Ieder van ons heeft speciale talenten en visies; ze in praktijk brengen maakt het leven zinvol.

7.

Verdiep onze spirituele verbinding. Eeuwenlang hebben we de triade van geest, lichaam en geest erkend. In de moderne tijd zijn er veel invloeden die het spirituele aspect van het bestaan volledig verwaarlozen. We doen er verstandig aan het spirituele aspect van het leven te koesteren en daaruit te putten. Gebed, meditatie, tijd in de natuur, dankbaarheid, bewondering voor schoonheid, het overbrengen van liefde, volledig aanwezig zijn hier en nu, onze gedachten tot rust brengen en onze geest bevrijden van overtollig verlangen en angst; het zijn allemaal traditionele praktijken die onze zeer reële en belangrijke geestelijke gezondheid bevorderen.

8.

Maak intelligent gebruik van nutraceuticals en geneeskrachtige kruiden. In tegenstelling tot de farmaceutische industrie, die zich richt op het vergiftigen van onze natuurlijke biochemie met synthetische en gepatenteerde chemicaliën, kunnen we voedingsstoffen en dingen uit de natuur gebruiken om onze biochemische processen te verbeteren, en zo echte gezondheid te helpen creëren. Een intelligent gebruik van kruiden en supplementen is een waardevolle bijdrage tot ons welzijn.

9.

Intuïtie is belangrijk. Ieder van ons heeft intuïtieve krachten. Luisteren naar "ons gevoel", "ons hart", "onze gevoelens" en "ingevingen" is een belangrijk onderdeel van het maken van wijze beslissingen en keuzes. Afstemming op onze intuïtie helpt ons te weten wat ons lichaam nodig heeft om verder te komen in gezondheid.

10.

Koester en geniet van gezonde sociale steun. Wij zijn sociale wezens. Het is verstandig negatieve relaties en sociale gewoonten te vermijden, maar het koesteren van liefdevolle vriendschappen en het elkaar steunen is van fundamenteel belang voor de gezondheid van onze geest, ons lichaam en onze ziel. We zijn van elkaar afhankelijk om te overleven; leren hoe we steun van anderen kunnen geven en ontvangen is de sleutel tot onze gezondheid. Mensen die groots herstellen van een ernstige ziekte staan open voor en profiteren van de steun van vrienden en deskundigen.

Heal Documentary, door Kelly Noonan-Gores

Hier is een documentaire uit 2017, geschreven en geregisseerd door Kelly Noonan-Gores, getiteld "Heal." In deze film , zocht de regisseur mensen op die uitzonderlijk herstel bereikten van ernstige ziekten; evenals de deskundigen, genezers en leraren die hen hielpen op hun reis naar wellness. De film is bevrijdend, informatief en versterkend. Geniet ervan!

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands