Huaei paddenstoel helpt ribosoomschade van covide injecties te herstellen

Covide "vaccins" zijn vernietigender voor vitale ribosomen dan chemotherapie.

Dit veroorzaakt een ernstige verslechtering van de gezondheid en versnelde veroudering. Gelukkig is er een paddenstoel die helpt.

Huaier paddenstoel effecten op functionele compensatie met destructieve Ribosomaal RNA structuur na Anti-SARS-CoV-2 mRNA vaccinatie

door Manami Tanaka, Tomoo Tanaka, Xiaolong Zhu, Fei Teng, Hong Lin, Zhu Luo, Ying Pan, Sotaro Sadahiro, Toshiyuki Suzuki,Yuji Maeda, Ding Wei en , Zhengxin Lu

Abstract

Hoewel opvallende effecten van vaccinatiestrategie tegen COVID-19 wereldwijd zijn, is een langetermijninvloed door sequentiële virale mRNA-injecties onbekend. Wij analyseerden biologische veranderingen door totale RNA-sequencing in Pfizer-BioNTech gevaccineerde normale gezonde vrijwilligers en kankerpatiënten, met of zonder adjuvante Huaier therapie. Er werd een aanzienlijke vernietiging van de ribosomale RNA-structuren vastgesteld, versterkt door seriële injecties. In tegenstelling tot de vernietiging door chemotherapie met platina (II) complex, werd progressieve vernietiging in 18S ribosoom vastgesteld, zelfs na 6 maanden na vaccinatie. De invloed resulteerde in massale remming van translatie en transcriptie, significant in intra/interne neurale signaaloverdracht en in lipidenmetabolisme, gerelateerd aan het verouderingsproces. Huaier compenseerde deze disfuncties door miRNA-gemedieerde transcriptionele controle, door typische activering in de PI3K/AKT-signaleringsroute. Gene Ontology analyse toonde spontane virion productie in aantal zelfs na 3 maanden van de eerste vaccinatie. De huidige studie gaf aan dat de adjuvante therapie zoals Huaier het versnelde verouderingsproces compenseert door mRNA-vaccinatie.

Hier is het hele artikel

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands